چند سال اخیر مهمانیهای میان وعده و عصرانه میان دوستان بسیار زیاد شده است. این مهمانیها بدون دردسر غذا پختن و پذیرایی وعدههای غذایی است و به دلیل مشغلههای زیاد روزانه بسیاری از افراد ترجیح میدهند، چند ساعتی دور هم با دوستان و خانواده باشند و با انواع دسرها از مهمانهای خود پذیرایی کنند.
در کل دسر پایه ثابت معاشرتها شده و همه ما دوست داریم به جای آنکه از بیرون و با هزینههای زیاد دسرها را تهیه کنیم، خودمان دست به کار شویم و دسرهایی ساده و سریع اما خوشمزه و با کیفیت و با مواد اولیه سالم درست کنیم.
یکی از اولین و خوشمزهترین چیزهایی که به ذهنمان میرسد، انواع دسرها با ژله است. ژله دست ما را برای درست کردن انواع دسرها با مواد اولیه گوناگون باز میگذارد و نه تنها ژله ساده که در ترکیب با چیزهای دیگر هم بسیار خوشمزه میشود.
فرمند با تولید انواع ژلهها در طعمهای مختلف کار شما را راحت کرده است و میتوانید از انواع ژله فرمند برای تهیه دسرهای خود استفاده کنید. ژلههایی با طعم انار، شاتوت، هلو، تمشک، موز، لواشک، آلوئهورا، توتفرنگی، طالبی، کیوی، پرتقال، آناناس، انگور و بسیاری دیگر از طعمهای دیگر کار شما را برای تهیه یک دسر خوشمزه راحت کرده و فقط کافی است از بین این همه طعمهای گوناگون ژله فرمند یکی را باب سلیقه خود انتخاب کنید.
در این مطلب میخواهیم یک دسر ساده سریع و یخچالی با ژله را آموزش دهیم و میتوانید در مهمانیهای خود خیلی سریع آن را آماده کنید
فهرست محتوایی دسر ساده و سریع یخچالی با ژله

مطلب پیشنهادی: زیباترین ژله بستنی در خانه
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
این دسر بسیار راحت و سریع است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد
- بیسکوییت با طعم دلخواه فرمند یک بسته
- ژله با طعم دلخواه فرمند یک بسته
- آب ۲ لیوان مطابق دستور ژله
- خامه به میزان دلخواه
- میوه و تکههای شکلات فرمند به میزان دلخواه
طرز تهیه این دسر
ابتدا ژله را مطابق دستور روی بسته آماده کنید. برای آماده کردن ژله ابتدا باید پودر ژله فرمند را در یک لیوان جوش حل کنید و خوب هم بزنید تا مواد ژله کاملا حل شود. برای اینکه پودر ژله با آبجوش به خوبی حل شود، میتوانید ظرف را روی حرارت غیرمستقیم یا برای ۳۰ ثانیه در مایکرویو قرار دهید. زمانی که پودر ژله در آب حل شد، یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس کف قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ترکیب ژله را در آن قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا اجازه دهید به خوبی خنک و تا حدودی سفت شود اما کاملا هم سفت نشود.
بیسکوییت فرمند را خرد کنید و در ظرف سرو یا لیوانهای مخصوص دسر بریزید به صورتی که یک لایه بیسکوییت خرد شده انتهای ظرف را کاملا بپوشاند. ژله نیمهسفت را روی لایه بیسکوییت بریزید و مطمئن شوید که روی بیسکوییتها به طور یکنواخت پوشانده شود. ظرف یا لیوانها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید ژله کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.
پس از سفت شدن کامل ژله میتوانید یک لایه خامه را به آن اضافه کنید تا حالت خامهای بیشتری به خود بگیرد و برای طعم و مزه بیشتر میتوانید ظرف را با تکههای میوه تازه مانند توتفرنگی، موز یا پرتقال تزئین کنید.
این دسر باید سرد سرو شود و ترکیب طعم ژله و خامه و بیسکوییت هر کسی را عاشق خودش میکند

اگر میخواهید دسرهای بیشتری درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره دسر یخچالی با ژله
بله میتوانید ژله رنگینکمانی درست کنید و چند لایه از ژله با طعمهای گوناگون فرمند را برای این دسر آماده کنید.
بله استفاده از خامه سلیقهای است و میتوانید خامه نریزیزد.