۵ اصل مهم درباره شناخت شکلات حرفهای

مزه منحصر به فرد
وقتی یک قطعه شکلات گالاردو برای چند ثانیه در دهان شما بماند، با آب شدن کره کاکائو طعم واقعی شکلات را تشخیص خواهید داد.

صدای شکستن
از نزدیک به صدای شکستن یک تکه از شکلات گالاردو گوش دهید، شکلات واقعی باید با یک صدای زیر و به راحتی بشکند.

چشمان تیزبین
شکلاتهای گالاردو براقاند و رنگ یکنواختی دارند.

رایحههای پیچیده
اگر دقت کنید کنار عطر واقعی کاکائو، رایحهی قهوه، وانیل و احتمالا میوهها را میتوانید از سطح شکلاتهای گالاردو استشمام کنید.

زیر انگشتانتان
یک شکلات با کیفیت هرگز سطح خشنی ندارد و باید مانند ابریشم، نرم و صاف باشد.
تنوع شکلات گالاردو 65 گرم
طعم ها
- گالاردو تلخ 83%
- گالاردو تلخ 60% با پودر نارگیل
- گالاردو شیری
- گالاردو شیری با اسمارت



توی دنیای شکلات فرقی نمیکند پیر باشی یا جوان ، زن باشی یا مرد در همه حال امکانش هست شیفتهی طعم شکلات باشی آن هم نه هر شکلاتی، یک شکلات واقعی با کره کاکائوی صد در صد خالص و در کلاسی حرفه ای. اگر شما هم به شکلات علاقه مند هستید و میخواهید درباره خواص آن و نحوه تشخیص شکلاتهای واقعی از فرآوردههای کاکائویی بیشتر بدانید، روی دکمه زیر کلیک کنید.



