طرز تهیه انواع دسر

زیباترین ژله بستنی در خانه

دسر توت فرنگی - ژله مجلسی

همه ما دوست داریم برای مهمانی‌هایمان و برای عزیزانمان بهترین و خلاق‌ترین خوراکی‌ها را آماده کنیم تا لذت دورهمی‌ها و معاشرت‌هایمان با طعم این خوراکی‌ها دو چندان شود. دوست داریم ساعت‌هایی که با دوستان یا خانواده هستیم با خوراکی‌های متنوعی که خودمان زحمت آماده کردنش را کشیده‌ایم، سپری کنیم.

یکی از بهترین انتخاب‌ها برای یک معاشرت دلپذیر و پذیرایی متنوع، ژله بستنی است که با پودر ژله فرمند به راحتی این دسر خوشمزه و منحصربه‌فرد را می‌توانید آماده کنید. این ژله بستنی بافتی نرم دارد و یک دسر مجلسی و زیباترین ژله است.

به چه چیزهایی نیاز داریم؟

  • یک بسته پودر ژله فرمند با طعم دلخواه
  • یک بسته بستنی با طعم دلخواه
  • آب جوش

چطور دست به کار شویم؟!

کافی است یک یا چند پودر ژله فرمند را تهیه کنید. فرمند پودر ژله با طعم‌ها و رنگ‌های مختلف زیادی دارد و بنا به ‌ذائقه‌تان می‌توانید از این همه تنوع پودر ژله چند تا انتخاب کنید یا حتی می‌توانید پودر ژله رنگین‌کمان فرمند را تهیه کنید که دارای چهار طعم پودر ژله است.

بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار دهید تا به آرامی نرم شود و از حالت یخ‌زدگی خارج شود. حواستان باشد که بستنی به خوبی نرم شده باشد چون بستنی یخ‌زده ژله شما را خراب می‌کند.

 پودر ژله فرمند را کم کم در یک لیوان آب جوش بریزید و خوب حل کنید. می‌توانید این ترکیب را روی حرارت مستقیم قرار دهید یا برای یک دقیقه در مایکروفر بگذارید تا دانه‌های ژله کاملا حل شود.

وقتی ژله کمی سرد شد و به دمای محیط رسید، در حدی که کامل خودش را نبسته باشد، یک لیوان بستی را به ظرف اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مایه‌ یک‌دست شود و سپس در قالب مورد نظرتان بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله بستنی‌تان سفت شود.

اگر می‌خواهید ژله بستنی چند لایه داشته باشید، می‌توانید در زمانی که لایه اول را در یخچال قرار دادید، پودر ژله بعدی را باز کنید و مطابق دستور‌العمل بالا همراه بستنی درست کنید و وقتی لایه قبل در یخچال سفت شد، لایه جدید را به قالب ژله‌تان به آرامی اضافه کنید و باز هم برای ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. و به همین ترتیب لایه سوم یا چهارم را هم می‌توانید درست کنید.

در مرحله آخر بهتر است قالب ژله بستنی را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی سفت شود و خودش را بگیرد. بعد از چند ساعت هم برای اینکه مواد به راحتی از قالب جدا شود، قالب را در ظرف آب گرم بگذارید و سپس در ظرف سرو خودتان قرار دهید. اینگونه می‌توانید ژله بستنی با چند لایه و چند طعم داشته باشید.

پیشنهاد و سخن پایانی

همچنین می‌توانید از تکه‌های میوه، سس‌های خوشمزه فرمند، خامه قنادی یا تکه‌های شکلات برای تزئین ژله بستنی خوشمز‌ه‌تان استفاده کنید و زیباترین ژله بستنی را در خانه درست کنید.

اگر میخواهید دسرهای متنوع با پودر ژله یا پودر دسر درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته‌ باشید:

سئوالات متداول درباره ژله بستنی

بهتر است ژله بستنی را در فریزر نگهداری کنید، به دلیل دمای پایین‌تر این امکان را به شما می‌دهد که ژله بستنی  بهتر و برای زمان بیشتری حفظ شود.

برای داشتن زیباترین ژله بستنی‌ها می‌توانید از بستنی‌هایی به رنگ تیره مثل بستنی شاه توت با ژله های رنگ روشن مثل‌ آلوئه‌ورا استفاده کنید. یا می‌توانید از ژله‌های تیره رنگ مثل انگور، شاه‌توت، نوشابه‌ای و … با بستنی های رنگ روشن مثل بستنی وانیلی این دسر جذاب را تهیه کنید.

بازگشت به لیست