طرز تهیه انواع دسر

شیرینی کاکائویی

برای درست کردن شیرینی عید دست به کار شوید

یک شیرینی کاکائویی ساده

یکی از رایج‌ترین و سالم‌ترین و در  عین حال خوشمزه‌ترین شیرینی‌های خانگی، شیرینی کاکائویی است. این نوع شیرینی با مواد اولیه ساده انتخابی عالی برای چای و قهوه عصرگاهی و حتی برای روزهای عید نوروز است. می‌توانید به راحتی با پودر کاکائوی فرمند این شیرینی را در منزل درست کنید تا هم از کیفیت مواد اولیه‌اش مطمئن باشید و هم خودتان شیرینی عید نوروز و مهمانی‌هایتان را آماده کنید

به چه چیزهایی نیاز داری؟

  • پودر کاکائو فرمند     ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد                        ۷۰ الی ۱۰۰ گرم
  • بکینگ پودر            ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ                   ۱ عدد
  • کره                         ۵۰ گرم
  • شکر                        نصف لیوان
  • نمک                        نوک قاشق
  •   وانیل                      نوک قاشق
  • مغز گردو                    نصف لیوان

طرز تهیه شیرینی کاکائویی

برای تهیه شیرینی کاکائویی ابتدا باید تخم‌مرغ را به همراه شکر در یک کاسه بریزید و با دور تند هم‌زن به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط کنید تا حدی که روشن و کش‌دار شود. سپس وانیل را به همراه بیکینگ پودر و نمک به این ترکیب اضافه کنید. در ظرفی دیگر کره را روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار کتری قرار دهید تا کاملا ذوب شود و به ترکیب کاسه اضافه کنید.

در مرحله بعد این ترکیب را با لیسک به خوبی هم‌بزنید تا کاملا یکدست شود. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک کنید تا کاملا خالص شود و به آرامی به مایه شیرینی اضافه کنید و باز هم به خوبی با لیسک هم بزنید.

سپس نوبت مغز گردو است. مغز گردوها را با چنگال یا چاقو به ریز ریز کنید و در مواد شیرینی بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملا مواد با همدیگر ترکیب و یکدست شود.

فر را روشن کنید و در درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد بگذارید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در مدتی که فر گرم می‌شود، روی کابینت یا سطحی صاف، کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید.

با هر قالبی که دوست دارید، خمیر را ببرید. می‌توانید از قالب‌های موجود در بازار یا از درب گرد یک شیشه استفاده کنید. وقتی خمیر را قالب زدید، آنها را روی سینی فر بچینید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر پخته شوند.

بعد از این مدت، سینی فر را خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود. شیرینی کاکائویی شما آماده است. در ظرف پذیرایی بچینید و با چای تازه دم و قهوه دیسترو می‌توانید نوش جان کنید

اگر میخواهید دسرهای خوشمزه شکلاتی درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته‌ باشید:

سئوالات متداول درباره پودرکاکائو

پودر کاکائو را می‌توان برای تهیه انواع محصول شیرین و نیمه شیرین همچون شکلات داغ، پودینگ شکلاتی و کوکی استفاده کرد.

پودرکاکائو یک ماده غذایی است که از دانه‌های کاکائو اسنخراج می‌شود و حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، پروتئین، آهن، مس، فسفر و پتاسیم است و به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها شناخته می‌شود.

بازگشت به لیست