قهوه اسپرسو به تنهایی از نوشیدنیهای پرطرفدار است که با رایحه خوش قهوه و بافت کرمی اسپرسو دل همه را میبرد. قهوه موکا نوشیدنی شکلاتی جذاب از ترکیب قهوه اسپرسو با شیر داغ و مخلوط سس شکلاتی خوشمزه فرمند درست میشود.
قهوه موکا چیست؟
قهوه موکا یا کافه موکا، نوشیدنی بر پایه اسپرسو است که با قهوهی گرم سرو میشود. به این نوشیدنی خوشمزه موکاچینو هم میگویند. در این یادداشت به تمام سؤالات شما در مورد قهوه موکا پاسخ میدهیم تا در خانه قهوه موکا ترتیب دهید.
مواد لازم برای طرز تهیه موکا
- پودر قهوه اسپرسو دیسترو
- شیر دو پیمانه
- سس شکلات فرمند به مقدار دلخواه
- شکر
- خامه

طرز تهیه قهوه موکا
مرحله اول دم آوری قهوه اسپرسو
قهوه را دم میکنیم.
قهوه اسپرسو را با دو ابزار موکاپات و دستگاه اسپرسوساز میتوان درست کرد. برای دمآوری قهوه با موکاپات، قهوه آسیاب شده مناسب برای اسپرسو را تهیه کنید. پودر قهوه اسپرسو دیسترو از لحاظ کیفیت و طعم انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.
مرحله دوم فوم گیری شیر
شیر را داخل شیر جوش میریزیم و صبر میکنیم تا گرم شود. زمانی که گرم شد فومگیری شیر را شروع میکنیم. روشهای مختلفی برای فومگیری وجود دارد مثل فوم گیری با ریختن شیر داخل ظرف شیشهای در بسته و تکون دادن ظرف، استفاده از همزن، استفاده از فرنچ پرس یا با دستگاه اسپرسوساز.
مرحله سوم سس شکلات فرمند
سس شکلات فرمند را کف فنجان سرو میریزیم و در نهایت شیر و فوم شیر را به اضافه میکنیم.
مرحله چهارم سرو موکا
در آخر برای این نوشیدنی شکلاتی، اسپرسو را به آرامی روی شیر و فوم میریزیم تا نوشیدنی حالت لایهای پیدا کند مقدار اسپرسو را طبق سلیقه و ذائقه خود میتوانیم تنظیم میکنیم.
نوشیدنیهای خوشمزه و خنک تابستانی که احتمالا دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره موکا
قهوه موکا (Mocha) ترکیبی از اسپرسو با شکلات است. این نوشیدنی شکلاتی دارای طعمی غنی، شیرین و شکلاتی است که علاقهمندان به قهوه و شکلات را جذب خودش میکند.
برای تهیه قهوه موکا خانگی، سس شکلات فرمند را کف لیوان اضافه کنید سپس اسپرسو دم کنید.
حالا شیر داغ را داخل فنجان سس شکلات بریزید و در مرحله آخر اسپرسو را به لیوان سروتان اضافه کنید.