طرز تهیه کوکی شکلاتی ترکدار با پودر کاکائو خالص فرمند
یکی از محبوبترین و جذابترین شیرینیهایی که میتوان در خانه تهیه کرد و هم کودکان و هم بزرگترها از طعم و شکل آن لذت می برند؛ کوکیهای شکلاتی ترکدار است. این کوکیها با بافت نرم و شکلاتی یک دسر ایدهآل برای هرگونه دورهمی و مهمانی و یا میانوعده در روز و حتی برای هدیه دادن، هستند و میتوانید با چند ترفند و بهکارگیری چند نکته کوچک و مهم، به راحتی در منزل آن را درست کنید. مواد اولیه این کوکی بسیار ساده و در دسترس است. میتوانید وسایل مهم و تاثیرگذار آن را مانند پودر کاکائو را از فرمند تهیه کنید و با خیال راحت نسبت به طعم و اصالتش، آن را در منزل درست کنید.
از قدیم این کوکیهای ترکدار در مناسبتهای مهم مانند کریسمس و عید پاک مورد استفاده مردم قرار می گرفت و امروز دیگر در دسته محبوبترین و همهگیرترین کوکیها قرار گرفته است. در درست کردن این کوکی، پودر کاکائویی که به کار میبرید از هرچیز دیگری در به دست آوردن طعم اصیل آن، مهمتر و کلیدیتر است. پودر کاکائو باید خالص، هلندی و مرغوب باشد بنابراین پیشنهاد میکنیم از پودر کاکائو فرمند که پودر کاکائو خالص و بینظیر است استفاده کنید. پودر کاکائو فرمند هم خالص است و هم به شیوه هلندی به دست آمده است.
پودر کاکائویی که به شیوه هلندی درست میشود، اسیدهای طبیعی کاکائو را خنثی میکند و از طرف دیگر کره کاکائو کمتری دارد و به همین دلیل به راحتی در مایعات حل میشود.
پس برای درست کردن کوکی شکلاتی ترکدار با طعم اصیل و بدون ضرر حتما از پودر کاکائو خالص و هلندی فرمند استفاده کنید تا دسری بینظیر به دست بیاورید.
فهرست محتوایی طرز تهیه کوکی شکلاتی ترکدار
مطلب پیشنهادی: دسر ساده و سریع
به چه موادی نیاز داریم؟
مواد اولیه کوکی شکلاتی ترکدار بسیار ساده و در دسترس هستند. مهمترین و کلیدیترین ماده اولیه کوکیهای شکلاتی ترکدار، پودر کاکائو فرمند است.
- پودر کاکائو خالص فرمند 1 بسته
- کره نرم شده ۵۰ گرم
- شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم
- تخممرغ ۲ عدد
- وانیل یک دوم قاشق چایخوری
- آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- پودر قند به مقدار لازم
چگونه درست کنیم؟
برای درست کردن کوکی شکلاتی ترکدار ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط کنید و همزمان تخممرغها را به همراه وانیل به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا یکدست و یکنواخت شوند. توجه داشته باشید که کره باید در دمای محیط نرم شده باشد و شکر هم حتما باید دانه ریز باشد تا کاملا مخلوط شود.
آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. وقتی به خوبی با همدیگر ترکیب و مخلوط شدند، روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال باشد تا سفت شود و خودش را بگیرد.
بعد از این مدت، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و ظرف پودر قند را کنار دستتان بگذارید. از مواد داخل کاسه، به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان گرد کنید و آن را به پودر قند آغشته کنید و یا به عبارتی دیگر آن را در پودر قند بغلتانید. هر کدام از آنها را در سینی فر قرار دهید و سپس به مدت ۱۰ الی ۱۴ دقیقه در فر بگذارید.
بهتر است روی سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید تا کوکیها به آن نچسبند و تا وقتی کاملا سرد نشده کوکی ها را از سینی جدا نکنید.
فریز کردن کوکی نیمه آماده
خمیر این نوع از کوکیها را میتوان آماده و پیش از آنکه در فر قرار دهید، فریز کنید. خمیر را که درست کردید و در یخچال قرار دادید، آنها به صورت دایره یا مانند یک گردو شکل دهید و سپس در ظرفی مناسب در فریزر قرار دهید.
این خمیر تا سه ماه میتواند در فریزر باشد و هروقت خواستید آن را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید با دمای محیط آب شوند و سپس در فر بگذارید.
اگر میخواهید درباره شکلات بیشتر بدانید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره کوکی شکلاتی ترکدار
کوکیهای آماده را میتوان تا یک هفته هم بیرون یخچال و در یک ظرف در بسته نگه داشت.
در این نوع از کوکی، پودر کاکائو بیشترین اهمیت را در طعم آن دارد. پودر کاکائو باید خالص، هلندی و مرغوب باشد و میتوانید از پودر کاکائو فرمند استفاده کنید.