بعضی وقتها فکر میکنیم درست کردن دسر خلاقانه خیلی پیچیده است ولی فقط کافیست یک نگاه خلاق را با محصولات خوشمزه و متنوع فرمند در کنار هم داشته باشیم. ژله اقیانوسی ساده و خوشمزه همان دسر خلاقانه و جدیدی است که بلاگر خلاق (photoby.fateme@) با محصولات فرمند درست کرده است تا یک پذیرایی ساده و متمایز داشته باشید.
فهرست محتوایی طرز تهیه ژله اقیانوسی ساده و خوشمزه

ویدیو طرز تهیه ژله لیوانی اقیانوسی
این ژله اقیانوسی خوشمزه ایده بلاگر خلاق (photoby.fateme@) است که با محصولات فرمند ژله دریایی خوشمزه درست کرده، شما هم با خلاقیت خودتان و محصولات فرمند این ژله اقیانوسی ساده را کاملتر کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه ژله اقیانوسی
- بیسکویت 4 عدد
- شیر یک لیوان
- پودینگ وانیل فرمند نصف بسته
- ژلاتین فرمند یک ساشه
- ژله بلوبری فرمند یک بسته
مراحل تهیه دسر اقیانوسی
قدم اول برای تهیه دسر اقیانوسی
برای طرز تهیه ژله اقیانوسی خوشمزه یا ژله آکواریومی، بیسکویتها را به روش دلخواهمان خرد میکنیم. میتوانید بیسکویتها را در نایلون بریزید و با گوشتکوب خرد کنید یا در مخلوطکن بریزید.
قدم دوم لایه پودینگ دسر
شیر را روی حرارت قرار میدهیم و پودینگ وانیلی فرمند را به آن اضافه کنید. 2 الی 3 دقیقه هم میزنیم تا مخلوط بجوشد. حالا پودر ژلاتین فرمند را اضافه میکنیم و مجدد 2 الی 3 دقیقه همزدن را ادامه میدهیم تا ژلاتین حل شود.
قدم سوم لایه بیسکویت و پودینگ وانیلی
برای ژله دریایی در لیوان سروتان به ترتیب یک لایه بیسکویت بعد لایه پودینگ وانیلی با بافت نرم و لطیف را میریزیم اگر دوست داشته باشید میتوانید به دلخواه در این مرحله ترافل قرمز هم اضافه کنید. حالا ظرف را حدود 40 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
قدم چهارم آماده کردن ژله
برای لایه اقیانوسی دسر آکواریومی، پودر ژله بلوبری فرمند را در یک لیوان آب جوش (200 سی سی) حل کنید و خوب هم بزنید. زمانی که پودر ژله در آب جوش حل شد؛ یک لیوان آب سرد (200 سی سی) را به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید. مایع ژله را کنار بگذارید تا خنک شود.
قدم پنجم ژله اقیانوسی
دسر را از یخچال بیرون بیاورید و تست کنید اگر لایه پودینگی بسته بود مابقی لیوان را با ژله بلوبری پر کنید و باز لیوان را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه دسرهای خوشمزه و دوستداشتنی دیگر:
سئوالات متداول درباره طرز تهیه دسر اقیانوسی
برای ایجاد حباب داخل ژله، ژله را زمانی که نیمه بست شد از یخچال بیرون بیاورید و با چنگال هم بزنید تا حبابهای داخل ژله آکواریومی درست شود. هرچه بیشتر هم بزنید حبابهای ریزتری خواهید داشت.
برای درست کردن دسر آکواریومی باید قدم به قدم با ویدیو بالا پیش بروید.