در دنیای شکلات فرقی نمیکند پیر باشی یا جوان، زن باشی یا مرد در همه حال امکانش هست شیفتهی طعم شکلات باشی آن هم نه هر شکلاتی، یک شکلات واقعی با کره کاکائوی صد در صد خالص و در کلاسی حرفه ای.
بارها در فروشگاه از کنار قفسههای مختلف شکلات با طعمها، ترکیبات و قیمتهای متفاوت رد شدیم ولی تا به حال به تفاوتشان دقت کردید؟ چه چیزی شکلاتها را از هم متمایز میکند؟ با کیفیت ترین شکلات از چه ترکیبی تشکیل شده؟ چگونه شکلات واقعی را تشخیص دهیم؟ با شناخت شکلاتها و ویژگی آنها و ذائقه خودتان میتوانید بهترین نوع را انتخاب کنید.
شکلاتها به دو دسته شکلات واقعی که از ترکیب کره کاکائو خالص تشکیل شده و شکلات کامپاند که از مخلوط کاکائو با روغنهای گیاهی درست شده است تقسیم میشوند. شکلات واقعی به دلیل استفاده از کره کاکائو گرانتر است و لذت چشیدن طعم واقعی شکلات را به ما میدهد.
تشخیص شکلات واقعی
چرا مهم است شکلات واقعی را بشناسیم و یک شکلات واقعی چه ویژگیهایی باید داشته باشد. پنج اصل مهم در مورد شکلات واقعی وجود دارد که اگر میخواهیم یک شکلاتباز حرفهای باشیم بهتر است یادشان بگیریم.
مانند گالاردو
۱. مزه منحصر به فرد
وقتی یک قطعه شکلات واقعی مثل شکلات گالاردو را برای چند ثانیه در دهان میگذارید، با آب شدن کره کاکائو طعم واقعی شکلات را تشخیص خواهید داد.
۲. رایحههای پیچیده
اگر دقت کنید کنار عطر واقعی کاکائو، رایحهی قهوه، وانیل و احتمالا میوهها را میتوانید از سطح شکلات استشمام کنید.
۳.صدای شکستن
از نزدیک به صدای شکستن یک تکه از شکلات گالاردو گوش دهید، شکلات واقعی باید با یک صدای زیر و به راحتی بشکند.
۴.زیر انگشتانتان
یک شکلات با کیفیت هرگز سطح خشنی ندارد و باید مانند ابریشم، نرم و صاف باشد.
۵.چشمان تیزبین
شکلات واقعی سطح براق و رنگ یکنواختی دارد. حالا راحتتر تفاوت شکلات حرفهای مثل شکلات گالاردو را تشخیص میدهید.