شکلات چیپسی یکی از پرکاربردترین و محبوبترین افزودنیها در دنیای دسر و شیرینیپزی است که در طعمهای مختلف تولید میشود. این تکههای کوچک و گرد شکلاتی نه فقط برای طعم خوشمزه و خاصیت غنی و انرژیزای خود بلکه به دلیل کاربردهای گستردهای که دارند، روز به روز طرفداران بیشتری و جایگاه ویژهای در آشپزخانههای خانگی و صنعتی پیدا کردهاند. شکلاتهای چیپسی به دلیل فرمولاسیون مخصوص در برابر حرارت مقاومت بالایی دارند و به نمادی از خلاقیت در دنیای دسر و شیرینی تبدیل شدهاند و هر کسی میتواند بنا به ذائقه و سلیقه خود از آنها در انواع دسرها استفاده کند.
میتوانید در هر کجا این ترافلهای شکلات چیپسی فرمند را به راحتی و بنا به ذائقه خود تهیه کنید و در انواع کلوچهها، پنکیکها، وافل، کیک، پودینگ، کرپ، مافین، انوع پای و در بسیاری از محصولات غذایی دیگر مانند گرانولا و بستنی استفاده کنید.
فهرست محتوایی شکلات چیپسی چیست ؟


شکلات چیپسی؛ انقلابی در تولید دسر
شکلات چیپسی نخستین بار در دهه ۱۹۳۰ میلادی توسط شرکت نستله معرفی شد. این تکههای کوچک و گرد شکلات به عنوان بخشی از تلاش برای تسهیل و راحتتر کردن فرآیند تهیه کوکیهای شکلاتی و دسرهای دیگر تولید شدند و در ابتدا به صورت تکههای خردشده شکلات بودند که به مرور زمان به شکل امروزی خود در آمدند. با گذر زمان انواع و طعمهای مختلفی از این محصول مانند شکلات تلخ، شیری و شکلات سفید تولید شد که هر کدام در دسرهای ویژهای به کار گرفته میشوند.
شرکت فرمند هم توانسته با بهترین کیفیت، شکلات چیپسی را تهیه کند و با بهرهگیری از تکنولوژیهای جدید کار را برای طرفداران دسر و هواداران شیرینیپزی آسان کند. در اصل از آنجایی که شکلات چیپسی طوری طراحی شدهاند که هنگام پخت شکل ظاهری خود را حفظ کنند، آنها را میتوان به راحتی حرارت داد و مطمئن بود که شکل ظاهریشان تغییری نمیکند.
کاربردهای شکلات چیپسی
شاید بتوان گفت که بیشترین استفاده از شکلات چیپسی در کوکیها و شیرینیها است. با افزودن شکلات چیپسی به خمیر کوکیها و انواع شیرینیها در سراسر جهان محبوب است و به راحتی هم میتوان در خانه این کوکیها را درست کرد.
دیگر استفاده از شکلات چیپسی در کیکها و انواع مافینها است. شکلات چیپسی به طور یکنواخت در خمیر کیک و مافین اضافه میشوند و هنگام پخت شکل و طعم خود را حفظ میکنند تا با هر تکه از کیک،به دنیای پر جاذبه شکلات وارد شوید.
از شکلات چیپسی همچنین برای انواع دسرهای سرد مانند بستنی، پودینگ و موسها استفاده میشود. در این نوع از دسرها، شکلات چیپسی در بافت دسر کاملا به چشم میآید و علاوه بر اینکه به دسر طعم متنوع و متفاوتی میدهد، از نظر ظاهری هم آن را زیبا میکند.
از سوی دیگر از شکلات چیپسی به عنوان تزئین هم کاربرد دارد. از این تکههای شکلات میتوان برای تزئین انواع دسرهای سرد و گرم استفاده کرد و دیگر نگرانی برای تزئین دسر خود برطرف شود.
شکلات چیپسی را به عنوان میان وعده هم میتوان به کار برد. برخی افراد از این نوع شکلاتها به عنوان یک میانوعده کامل و انرژیزا در کنار آجیل و یا داخل پنکیک استفاده میکنند و راه عالی برای جذب انرژی روزانه است.

مطلب پیشنهادی: انواع شکلات کاکائویی
جمعبندی
شکلات چیپسی با کاربردهای متنوع و طعم لذیذ و دلپذیر خود یکی از اجزای ضروری در بسیاری از دستورهای غذایی شیرینیپزی و دسرسازی به حساب میآید و در بسیاری از دسرها و میانوعدهها کاربرد زیادی دارد. این محصول که با ابتکار و خلاقیت به شکلی ساده اما کاربردی طراحی شده است، نقس مهمی در دنیای آشپزی و صنعت شیرینیپزی ایفا میکند و به عنوان یک عنصر کلاسیک و محبوب در کنار دیگر مواد غذایی در آشپزخانهها مورد استفاده قرار میگیرد.
هر کسی که به دنیای دسر و آشپزی علاقه دارد، شکلات چیپسی باید یکی از اجزای همیشگی و ثابت آشپزخانهاش باشد و پیشنهاد میکنیم ترافل چیپسی کاکائویی فرمند را تهیه کنید و با کاپ کیک شکلاتی گردویی یا کیک خیس شکلاتی خوشمزهتان نوش جان کنید.
اگر میخواهید درباره شکلات بیشتر بدانید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره شکلات چیپسی
شکلاتهای چیپسی فرمند تا یک سال ماندگاری دارند و میتوانید تعداد زیادی از آن را تهیه و در هر دسری استفاده کنید.
شکلاتهای چیپسی فرمند در دمای بالا ذوب نمیشوند و هنگام پخت در شیرینیها و دسرها، شکل خود را حفظ میکنند و به همین دلیل انتخابی محبوب برای افزودن به کوکی ها و کیکها هستند.