یک راه آسان برای درست کردن کیک خیس شکلاتی اضافه کردن پودر دسر شکلاتی به مایه کیک است. این کار را تقریباً با هر نوع مایه کیک که بخواهید میتوانید انجام دهید، فقط باید دقت کنید که چه ترکیب طعمی را میپسندید و کیک دلخواه خودتان را طبق آن درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
برای تهیه کیک خیس شکلاتی با پودر دسر شکلاتی فرمند، یک بسته پودر کیک شکلاتی آماده بردارید، پودر کیک شکلاتی فرمند انتخاب خوشمزهای که ما پیشنهاد میکنیم و با پودر دسر در یک کاسه بریزید.
برای یک بسته پودر دسر فرمند یک بسته 430 تا 500 گرمی پودر کیک آماده مناسب است، پودر کیک شکلاتی فرمند با 450 گرم انتخاب مناسبی است اما اگر بسته شما کوچکتر از این مقدار بود میتوانید به همین نسبت مقداری از پودر دسر شکلاتی فرمند را کنار بگذارید. پودر کیک و پودر دسر شکلاتی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا طبق دستور روی جعبه پودر کیک شکلاتی پیش بروید. معمولا برای حاضر کردن پودر کیک آماده ممکن است به تخممرغ، روغن، شیر یا مواد دیگر احتیاج داشته باشید. طبق دستور این مواد را آماده کنید، برای طرزتهیه دقیق کیک شکلاتی اینجا کلیک کنید.
بعد از آماده کردن مایه کیک شکلاتی، شکلات چیپسی فرمند را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با مایه، مواد را فولد کنید. حالا مواد را در قالبی که از قبل با مقداری کره چرب کردهاید بریزید و در فر قرار دهید. فراموش نکنید که فر را هم باید حداقل پانزده دقیقه زودتر روشن کرده باشید تا گرم بشود. بهتر است قبل از آماده کردن مایه کیک فر را روشن کرده و قالب را چرب کنید.
کیک را طبق زمان توصیهشده روی بسته پودر کیک در فر قرار بدهید. بعد از آماده شدن کیک میتوانید با شکلات آبشده یا گاناش یا خامه شکلاتی آن را تزئین کنید. این کیک در نهایت نسبت به کیکهای دیگر بافت خیس شکلاتی خواهد داشت. میتوانید به راحتی این کیک را آماده کنید و در کنار عزیزانتان از محفلی گرمتر و شیرینتر از پیش لذت ببرید.