طرز تهیه انواع دسر

ژله رنگین‌ کمانی؛ آسمان در سفره‌ شما

کودک و ژله رنگین کمان

بسیاری از اوقات دلمان می‌خواهد کم‌زحمت‌ترین اما در عین حال زیباترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها را برای عزیزانمان آماده کنیم. ژله رنگین‌ کمانی یکی از این گزینه‌ها است که ژله‌ای مجلسی با طعمی به یادمادنی را در میهمانی‌هایتان به ارمغان می‌آورد.

رنگ‌های جذاب و طعم بی‌نظیر آن خاطره خوشایندی را در ذهن همه باقی می‌گذارد.

 

اولین چیزی که نیاز دارید پودر ژله رنگین‌ کمان فرمند است که به جای خرید چند رنگ ژله همه را در یک بسته‌بندی داشته باشید و کار بسیار راحت‌تر پیش رود.

 پودر ژله رنگین‌ کمان فرمند چهار طعم بلوبری، طالبی، موز و توت‌فرنگی دارد که با ترکیب آنها می‌توان به رنگ‌های دیگر این رنگین‌ کمان جذاب و خوشمزه هم رسید.

 در ابتدا هر کدام از پودرهای ژله رنگین‌ کمان فرمند را با آب جوش ترکیب کنید و برای شفاف‌تر شدن ژله بهتر است ترکیب پودر ژله و آب جوش را کمی روی حرارت یا به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید.

 نخست با رنگ بنفش شروع می‌کنیم. نصف پودر ژله بلوبری فرمند را در یک لیوان آب جوش به خوبی حل می‌کنیم تا ژله شفاف شود. اگر دوست دارید ژله‌ شیرین شود می‌توانید یکی دو قاشق هم شکر در این ترکیب می‌ریزیم.

سپس یک لیوان آب سرد را به  آرامی به مواد اضافه و به خوبی مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. مرحله بعدی مواد را در قالبی که می‌خواهید بریزید و در این مرحله بهتر است پیش از این قالب را در فریزر قرار دهید تا سرد شود و بعد مواد ژله را در آن بریزید.

ژله داخل قالب را به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا به اصطلاح خودش را بگیرد. توجه داشته باشید که نباید خیلی هم سفت شود تا لایه‌های بعدی رنگین‌کمان از هم جدا نشود.

همین مراحل را برای ژله‌های طالبی و موز و توت‌فرنگی انجام دهید و هربار که هر لایه‌ای در یخچال سفت شد، لایه بعدی را روی آن بریزید. حتما دقت داشته باشید که لایه قبلی هم به اندازه کافی خودش را گرفته باشد و هم خیلی سفت نشده باشد و از سوی دیگر لایه بعدی ژله را به آرامی در قالب و روی لایه ژله قبلی اضافه کنید.

برای به دست آوردن رنگ بنفش رنگین‌ کمانی می‌توانید نصف پودر ژله بلوبری فرمند را با نصف پودر ژله توت‌فرنگی ترکیب کنید تا به رنگ بنفش کم‌رنگی دست پیدا کنید و برای به دست آوردن رنگ نارنجی می‌توانید پودر ژله موزی فرمند را با پودر ژله توت فرنگی مخلوط کنید و به نارنجی دلپذیری برسید.

ژله رنگین کمان با دیزاین میوه

سخن پایانی

می‌توانید این ژله‌های رنگارنگ لذیذ را هم در قالب مخصوص ژله و هم در لیوانی پایه‌بلند و یا در قالب‌های  خاص و جدید ترکیب کنید.

همچنین برای تزئین روی ژله‌تان یادتان باشد هم خامه گزینه مناسبی است و هم تکه‌های شکلات یا میوه‌های هرفصل!

ژله‌های فرمند به ویژه پودر ژله رنگین‌ کمانی انتخاب هوشمندانه‌‌ای برای ضیافت‌هایتان است. هم رنگین‌ کمان را به سفره‌هایتان بیاورید و هم از خوشمزگی و طعم لذیذ آن لذت ببرید و این تجربه شیرین را همراه با خانواده و دوستان‌تان سهیم شوید.

اگر میخواهید برای مهمانی‌هایتان دسرهای متنوع درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته‌ باشید:

سئوالات متداول درباره ژله

معمولا ژله را می‌توان برای یک‌ هفته در یخچال نگهداری کرد. با این حال، بهتر است قبل از نگهداری آن را در ظرف مناسب و بسته شده قرار داده و در دمای یخچال حفظ کنید.

ژله‌هایی همچون ژله آلوئه‌ورا و پودر ژلاتین فرمند بدون رنگ و شفاف هستند.

لازم به ذکر است، پودر زلاتین فرمند 100% خالص هست و اگر رژیم غذایی خاصی دارید می ‌توانید از آن برای درست کردن یک میان وعده سالم، مقوی و خوشمزه با ترکیب میوه‌های فصل استفاده کنید.

بازگشت به لیست