در دنیای آشپزی و شرینیپزی، گاناش یکی از اجزای مهم و محبوب برای تزئین و پر کردن لایههای انواع کیک و دسرها است. این خمیر شکلاتی لطیف و لذیذ برای هر دسر و شیرینی مناسب است و میتوان حتی با نان تست هم آن را میل کرد. در اصل گاناش نوعی از شکلات است که با حرارت دادن خامه و شکلات درست میشود. این مخلوط مخملی از شکلات و خامه در تهیه کیک و دسر و تزئین آن کاربرد دارد و توجه بسیاری از علاقهمندان به شیرینی را به خود جلب کرده است.
بسیاری از شیرینیپزها برای تهیه گاناش از شکلات خرد شده استفاده میکنند اما امروزه با تولید انواع شکلات صبحانه دیگر نیازی به زحمت اضافه برای خرد و ذوب کردن شکلات نیست.
میتوانید از انواع مختلف شکلات صبحانه فرمند برای تهیه گاناش استفاده کنید و کار خود را سرعت ببخشید.
فرمند انواع متخلفی از شکلات صبحانه در وزنهای متفاوت را تولید کرده، برای مثال شکلات صبحانه فندقی، کنجدی، فندقی شیری، فندقی توتفرنگی و شکلات صبحانه تلخ دبل چاکلت را در وزنهای مختلف تولید کرده که با بهترین کیفیت مواد اولیه و خالصترین کاکائو درست شدهاند.
فهرست محتوایی گاناش کیک با شکلات صبحانه

این گاناش با شکلات صبحانه فرمند تنها به ۳ ماده غذایی نیاز دارد و میتوانید آن را روی کیک، کاپ کیک، دونات، بستنی و حتی نان تست بریزید و لذت ببرید.
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- یک فنجان خامه صبحانه غلیظ
- نصف شیشه شکلات صبحانه فرمند
- یک قاشق غذاخوری کره
مطلب پیشنهادی: شیرینی کاکائویی
چگونه درست کنیم؟
ابتدا خامه را در مایکروویو بگذارید و تا زمانی که حبابهای کوچک روی آن ظاهر شود، اجازه دهید حرارت ببیند.اگر مایکروویو ندارید میتوانید روی گاز با شعله ملایم به خامه حرارت بدهید. سپس شکلات صبحانه فرمند را در کاسهای ریخته و خامه را روی آن بریزید. این ترکیب را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس کره را به این مواد اضافه کنید تا آب شود و مایه را براق کند.
این گاناش شکلاتی تنها ۳ ماده غذایی دارد و خیلی سریع و فوری آماده میشود. میتوانید بنا به ذائقهتان شکلات صبحانه را تغییر دهید یا از ترکیب دو شکلات صبحانه استفاده کنید. برای مثال اندکی شکلات شیری با شکلات صبحانه تلخ فرمند را با هم مخلوط کنید تا طعمی معتدل به دست بیاورید.
حتی میتوانید کمی هم مغز گردو یا بادام به آن اضافه کنید تا مقویتر شود.
این گاناش برای داخل دونات، انتخاب بسیار عالی است. حتی برای لایههای کیک یا روی کیک و کاپ کیک خیلی خوشمزه و لذیذ است.
پودر کیکهای آماده فرمند را بگیرید و با دستورالعملهای ساده آن جلو روید و برای لایهها یا روی کیکها از این گاناش معرکه استفاده کنید. اما قبل از اینکه روی کیک بریزید بهتر است بگذارید گاناش سرد شود.

اگر میخواهید دسرهای خوشمزه شکلاتی درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره گاناش کیک
میتوانید وانیل، پودر قهوه، تکههای خردشده موز، توتفرنگی و پرتقال به آن اضافه کنید.
گاناش برای لایههای کیک، داخل انواع دونات، روی کیک و کاپ کیک و حتی خالی و برای صبحانه و عصرانه مناسب است.