هیچ چیز بهتر از یک ظرف بستنی شیریشکلاتی خانگی در روزهای گرم تابستان آدم را سر حال نمیآورد. حالا فرض کن بستنی شکلاتی با پودر کاکائوی خالص هلندی و سس شکلاتی غلیظ و خوشمزه فرمند درست شده باشد. یک بستنی صددرصد شکلاتی با طعم عالی و دستور آسان را میتوانید به راحتی در خانه آماده کنید.
مواد لازم برای طرزتهیه بستنی شیریشکلاتی
پودر کاکائو خالص فرمند یک پیمانه
شکر قهوهای نصف پیمانه
شکر سفید دو سوم پیمانه
شیر پرچرب سرد یک و نیم پیمانه
خامه سه و یکچهارم پیمانه
عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
طرز تهیه بستنی شیریشکلاتی
قدم اول برای طرزتهیه بستنی شیریشکلاتی آمادهکردن وسایل موردنیاز است پس برای شروع یک ظرف که بتوانید آن را داخل فریزر قرار بدهید را در نظر بگیرید و آن را قبل از استفاده داخل یخچال بگذارید تا سرد باشد.
پودر کاکائوی فرمند، شکر سفید و قهوهای را در این ظرف بریزید و کمی مخلوط کنید، بعد شیر را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید که شکرها در شیر حل شوند. به جای شکر میتوانید از عسل یا شیره انگور هم استفاده کنید تا بستنی شیریشکلاتی شما طبیعیتر و خوشمزهتر بشود. مقدار شیرینکننده را هم میتوانید به سلیقه خودتان تغییر دهید.
بعد از حل شدن شکر، خامه و وانیل را مخلوط اضافه کنید. دقت داشته باشید که مواد بهتر است تا جای ممکن سرد باشند. در واقع هر چه سردتر، بهتر. خامه هم خامه صبحانه معمولی است و لازم نیست مدل خاصی باشد.
این مواد را میتوانید داخل دستگاه بستنیساز بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه دستگاه را روشن کنید تا بستنی آماده شود. اگر از این دستگاه ندارید هم اصلاً اشکالی ندارد، مواد را در یک ظرف مسطح داخل فریزر قرار بدهید، بعد از بیست دقیقه آن را بیرون بیاورید و با نوک چنگال هم بزنید تا به طور یکدست یخ نزند و بعد دوباره آن را داخل فریزر قرار بدهید. این کار را برای حدود سه ساعت ادامه بدهید و هر بیست دقیقه یکبار مواد را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا بستنی شیریشکلاتی خوشمزهتان شکل بگیرد. این بستنی را میتوانید به راحتی داخل ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید.
چند دقیقه قبل از سرو بستنی شیریشکلاتی آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید تا کمی نرم بشود، حالا میتوانید بستنیتان را با در لیوان سرو کنید و بستنیلیوانی خوشمزه داشتهباشید یا در نان سرو کنید و با بستنی شیریشکلاتی قیفی داشته باشید. در آخر هم با ریختن یک مقدار سسشکلاتی خوشمزه فرمند روی بستنی آن را باز هم شکلاتیتر کنید، چون شکلات هر چقدر زیاد باشد، باز هم کم است!
برای دستورهای خوشمزه مثل طرزتهیه ژله بستنی، بستنی ایتالیایی و... به مجله فرمند سربزنید تا با خوشمزهترین دسرها و میانوعدهها آشنا شوید.