ترکیب رویایی شکلات و آجیل از آن مزههایی است که نمیشود راحت دست رد به سینهشان زد. این کاپ کیک شکلاتی با گردو علاوهبر طعم دلچسب، یک کیک شکلاتی دوستداشتنی با بافتی نرم و مرطوب است که با شیرینی ملایم و عطر بینظیر پودر کاکائوی هلندی فرمند و سس شکلاتی همه را عاشقتر از قبل میکند.
مواد لازم برای طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
آرد سفید دو پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
پودر کاکائو فرمند نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر یک و یکچهارم پیمانه
تخممرغ درشت یک عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
شکلات چیپسی فرمند یک پیمانه
گردوی درشت خردشده سهچهارم پیمانه
شکر سفید دانهدرشت سه قاشق غذاخوری
نصفهگردو 32 عدد
سس شکلاتی فرمند
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با گردو
قدم اول فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. با این مقدار مواد 32عدد کاپ کیک خواهید داشت پس به این تعداد قالب مافین احتیاج دارید. قالبها را آماده کنید و کپسولهای مافین را در آنها قرار دهید.
قدم دوم باید آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائوی فرمند را در یک کاسه الک کرده و یک پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر تخممرغ، روغن و وانیل را بریزید و خوب مخلوط کنید، بعد شیر را به آن اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. حالا این مواد را به تدریج به کاسه حاوی آرد اضافه کرده و با همزن تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید.
برای قدم سوم گردو و شکلات چیپسی را در مایه کاپ کیک فولد کنید و دو قاشق غذاخوری از مایه آمادهشده را در هر کپسول مافین بریزید. حالا بالای هر کاپ کیک یک نصفهگردو قرار بدهید و با انگشت کمی آن را فشار دهید که تا نیمه در مایه کیک فرو برود و به کیک بچسبد، در انتها هم مقداری شکر دانه درشت روی کاپ کیکها بپاشید.
در مرحله آخر قالبها را به مدت بیست دقیقه در فر قرار دهید و بعد از آماده شدن آنها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود. برای شکلاتیتر شدن کاپ کیکها زمان سرو با سس شکلاتی فرمند کیکها را خوشمزهتر کنید تا از غلظت دوستداشتنی سس شکلات با بافت نرم کیک نهایت لذت را ببرید.
اگر از عاشقان شکلات هستید حتما به دسرهای شکلاتی مجله فرمند سربزنید.