کوکی شکلاتی چیپسی از آن دسته دسرها و شیرینیهایی هستند که عطر و طعمش شما را به یاد خانه و لحظات گرم و صمیمی میاندازد. این شیرینی خوشمزه یا تکههای شکلات نسوز و بافت نرم برای پذیرایی در کنار چای و قهوه انتخاب بسیار خوبی است که میتوانید آن را به راحتی در منزل درست کنید.
شاید تصور کنید درست کردن این کوکیهای لذیذ در خانه کاری سخت و زمانبر است اما سخت در اشتباه هستید، با این دستور ساده که با استفاده از ترافل چیپسی فرمند درست میشود؛ به راحتی قادر هستید در منزل کوکی تهیه و از مهمانهای خود پذیرایی کنید یا حتی به عنوان هدیه برای دوستان و اقوام ببرید
فهرست محتوایی طرز تهیه کوکی شکلاتی چیپسی

به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- شکلات چیپسی فرمند: ۲ پیمانه
- آرد سفید: دو و نیم پیمانه
- کره: ۲۵۰ گرم
- شکر سفید: ۱ پیمانه
- شکر قهوهای: ۱ پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
- جوششیرین: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق غذاخوری
مطلب پیشنهادی؛ شکلات چیپسی چیست؟

چطور دست به کار شویم؟
این مواد برای حدود یک کیلو کوکی شکلاتی چیپسی است و پیش از آنکه دست به کار شویم، لازم است یادآوری کنیم که شکلاتهای چیپسی فرمند با بهترین مواد اولیه درست شدهاند و میتوانید آنها را به راحتی تهیه کنید.
ابتدا برای کره را در دمای محیط نرم کنید و سپس کره را به همراه شکر سفید و شکر قهوهای توسط همزن برقی مخلوط کنید تا ترکیبی نرم و کرمیرنگ و پفکی به دست بیاید.
تخممرغها را به این مخلوط اضافه کنید و ۳ دقیقه هم بزنید. سپس وانیل را بریزید و دوباره با مواد ترکیب کنید.
سپس آرد، جوششیرین و نمک را با هم الک کنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید و توسط لیسک یا قاشق چوبی مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
در نهایت به مرحله افزودن شکلات چیپسی میرسیم. شکلات چیپسی فرمند را به این خمیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در تمام خمیر به صورت یکدست پخش شوند. بهتر است دستکم به مدت ۴ ساعت این مواد را در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
در مرحله پخت، از قبل فر را در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. کف سینی فر را با کاغد روغنی بپوشانید و با استفاده از قاشق، مقداری از خمیر را بردارید و به شکل توپهای کوچک روی سینی بگذارید. بین کوکیها فاصله بگذارید زیرا در زمان پخت، خمیرها پهن میشوند.
کوکیها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید و هنگامی که لبههای کوکی طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند و سپس به ظرف پذیرایی منتقل کنید
اگر میخواهید دسرهای خوشمزه تهیه کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره طرز تهیه کوکی شکلاتی چیپسی
برای داشتن کوکیهای نرم و لطیف بهتر است از شکر قهوهای بیشتری نسبت به شکر سفید استفاده کنید و خمیر را بیش از حد ورز ندهید. همچنین هنگام پخت، زمانی که لبههای کوکیها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید.