دراین مطلب از مجله فرمند با طرزتهیه دسر عربی عیشالسریا آشنا میشویم. این دسر خوشمزه و ایدهآل را میتوانید همراه با غذا یا به عنوان شیرینی کنار چای سرو کنید.
طرز تهیه دسر عیشالسریا
مواد لازم برای عیشالسریا
پودر نان تست 2پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
سس کارامل فرمند 1بسته
پودینگ وانیلی فرمند 1بسته
پودر هل 1قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر عیشالسریا
این دسر خوشمزه دو لایه دارد؛ برای لایه زیرین، نان تست را پودر میکنیم و با کره تفت میدهیم تا برشته شود. حالا یکچهارم پیمانه شیر به نان تست اضافهمیکنیم و بعد مقداری سس کارامل روی آن میریزیم. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
برای لایه بالایی، پودینگ وانیلی فرمند را با دو پیمانه شیر و مقدار کمی پودر هل مخلوط میکنیم و روی شعله کم یا حرارت غیر مستقیم قرار میدهیم.
زمانی که مخلوط ترکیب شد؛ در نهایت ترکیب پودر نان تست و کارامل را در کف قالب میریزیم و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم سپس پودینگ وانیلی رابا یک قیف یا قاشق روی آن میریزیم و صبر میکنیم تا ببند. بعد ۴ تا ۶ ساعت، زمانی که بافت دسر بسته شد، دسرتان را از قالب دربیاورید و به سلیقه خودتان با پودر پسته، زعفران و گل محمدی تزیین کنید.
بهاین نکته توجه داشته باشید که پودینگ وانیلی را همیشه با سهونیم لیوان شیر درست میکنیم درحالی که در این دسر پودینگ باید بافت غلیظی داشتهباشد و به صورت قالبی سرو شود با مقدار کمتری شیر ترکیب کردیم.