طرز تهیه دسرعربی عیشالسریا

20
فروردین
دراین مطلب از مجله فرمند با طرزتهیه دسر عربی عیشالسریا آشنا میشویم. این دسر خوشمزه و ایدهآل را میتوانید همراه با غذا یا به عنوان شیرینی کنار چای سرو کنید.
پودر نان تست 2پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
سس کارامل فرمند 1بسته
پودینگ وانیلی فرمند 1بسته
پودر هل 1قاشق چایخوری
این دسر خوشمزه دو لایه دارد؛ برای لایه زیرین، نان تست را پودر میکنیم و با کره تفت میدهیم تا برشته شود. حالا یکچهارم پیمانه شیر به نان تست اضافهمیکنیم و بعد مقداری سس کارامل روی آن میریزیم. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
برای لایه بالایی، پودینگ وانیلی فرمند را با دو پیمانه شیر و مقدار کمی پودر هل مخلوط میکنیم و روی شعله کم یا حرارت غیر مستقیم قرار میدهیم.
زمانی که مخلوط ترکیب شد؛ در نهایت ترکیب پودر نان تست و کارامل را در کف قالب میریزیم و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم سپس پودینگ وانیلی رابا یک قیف یا قاشق روی آن میریزیم و صبر میکنیم تا ببند. بعد ۴ تا ۶ ساعت، زمانی که بافت دسر بسته شد، دسرتان را از قالب دربیاورید و به سلیقه خودتان با پودر پسته، زعفران و گل محمدی تزیین کنید.
بهاین نکته توجه داشته باشید که پودینگ وانیلی را همیشه با سهونیم لیوان شیر درست میکنیم درحالی که در این دسر پودینگ باید بافت غلیظی داشتهباشد و به صورت قالبی سرو شود با مقدار کمتری شیر ترکیب کردیم.