همراهی پنکیک با گاناش شکلاتی خوشمزه
پنکیک یکی از محبوبترین و در عین حال راحتترین صبحانه و میانوعدههایی است که در خانه میتوان درست کرد. این خوراکی نرم و لطیف و خوشمزه را میتوان با انواع تاپینگها مانند میوه، عسل و شکلات صبحانه فرمند سرو کرد. هرچند پنکیک ساده هم بسیار خوشمزه است اما یکی از جذابترین روشهای سرو پنکیک، اضافه کردن گاناش شکلاتی است که با شکلات صبحانه فرمند تهیه میشود و طعم و ظاهری فوقالعاده به آن میدهد.
در این مقاله ابتدا میخواهیم طرز تهیه پنکیک ساده را یاد بگیریم و سپس طرز تهیه گاناش شکلاتی روی کیک که برای پنکیک هم استفاده میشود را توضیح میدهیم.
فهرست محتوایی طرز تهیه پنکیک ساده در خانه


مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده
- پودر پنکیک آماده فرمند یک بسته
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 1 لیوان
- کره یا روغن مایع برای چرب کردن ماهیتایه، یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک ساده
برای درست کردن یک پنکیک ساده، ابتدا یک بسته پودر پنکیک فرمند را با یک لیوان شیر و دو عدد تخم مرغ خوب خوب مخلوط کنید. پیشنهاد ما همزن برقی است ولی اگر همزن برقی ندارید نگران نباشید، با چنگال یا همزن دستی تا حدی به مخلوط کردن ادامه دهید تا مایهای یکدست و بدون گلوله به دست بیاید.
سپس ماهیتابه کوچکی را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن مایع یا کره را داخل آن بریزید. با ملاقه، مقداری از مایه را در ماهیتابه بریزید و وقتی یک طرف آن حبابهای ریز درست شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. وقتی پنکیکها آماده شد آنها را روی هم بچینید و سراغ گاناش شکلاتی بروید.
طرز تهیه گاناش شکلاتی با شکلات صبحانه فرمند
اگر نمیخواهید پنکیک خود را به صورت ساده میل یا سرو کنید و دوست دارید خلاقانه باشد، گاناش شکلاتی یکی از بهترین و خوشمزهترین تاپینگهای برای کیک و پنکیک و حتی بستنی است. گاناش شکالاتی به راحتی و با شکلات تختهای یا شکلات صبحانه درست میشود.
مواد لازم برای درست کردن گاناش شکلاتی:
- شکلات صبحانه فرمند ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
یادتان باشد که نوع شکلات صبحانه بسیار در طعم گاناش شما تاثیرگذار است پس با خیال راحت شکلات صبحانه فرمند را انتخاب کنید تا دیگر بابت طعم و سلامت آن نگرانی نداشته باشید. برای درست کردن گاناش شکلاتی ابتدا خامه را در یک ظرف کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید. و وقتی خامه گرم شد، شکلات صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
سپس گاناش را از روی حرارت بدارید و اجازه دهید کمی خنک و غلیظتر شود. گاناش شما آماده است و فقط باید روی پنکیکها بریزید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. میتوانید برای تزئین پنکیک خود از تکههای میوه تازه مانند موز و یا توتفرنگی یا از مغز آجیل استفاده کنید تا هم خوشمزهتر و هم حاوی انرژی بیشتری شود.

اگر میخواهید دسرهای خوشمزه درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره گاناش شکلاتی
وقتی خامه را زیادی گرم کنید این اتفاق میافتد. بنابراین اگر این اتفاق افتاد، بهتر است اجازه دهید خامه کمی خنک و در نتیجه غلیظتر شود.
بله اما بافت گاناش رقیقتر خواهد شد اما میتوانید مقدار شکلات صبحانه را افزایش دهید.
بله میتوان آن را تا ۳ روز در یخچال نگه داشت و قبل از استفاده میتوان آن را کمی گرم کرد.