دسرهای شکلاتی همیشه پایه ثابت مهمانیها و دورهمیها بوده و اولین چیزی که برای درست کردن یک دسر به ذهن بسیاری از افراد میرسد، انواع دسرهای شکلاتی است.
بعضی اوقات دوست داریم به جای شیرینیها و شکلاتهای معمول در بازار و بیرون، خودمان دست به کار شویم و دسری سالم با مواد اولیه در دسترس و راحت درست کنیم. شکلات ماده خوراکی مقوی و خوشمزهایست که با آن میتوان هزاران دسر و نوشیدنی و خوراکی درست کرد و یکی از این دسرها، موس شکلاتی است که طعم لذیذ و بافتی نرم دارد و انتخابی بینظیر برای عصرانه همراه با قهوه و چای است. این دسر را که این روزها در تیک تاک و شبکههای اجتماعی خیلی ترند شده، همه دوست دارند و میتوانید زمانهایی که وقت ندارید برای مهمانیهایتان درست کنید.
فهرست محتوایی طرزتهیه دسر شکلاتی تیکتاکی
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- شکلات تابلت شیری گالاردو
- شکلات تابلت تلخ گالاردو 83 درصد
- آب جوش
- صافی
طرز تهیه دسر
موس شکلاتی به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد. تنها کافی است شکلات گالاردو داشته باشید و دست به کار شوید. ۸۰ گرم شکلات شیری (یک عدد) و ۱۶۰ گرم شکلات تلخ (دو عدد) را با ۳۰۰ میلیلیتر آبجوش به خوبی ترکیب کنید تا شکلاتها در آب جوش به خوبی نرم و آب شوند.
سپس صافی را روی لیوان یا ماگ یا کاسه کوچک مورد نظر خود قرار دهید و شکلات را از صافی رد کنید. لیوان یا ماگ را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال بگذارید و بعد هم اگر دوست داشتید روی آن را کمی پوست پرتقال رنده کنید یا پودر پسته بریزید.
همین قدر ساده و راحت میتوانید در عصر زمستانی و در مهمانیهایتان این موس شکلاتی را درست کنید و از بافت نرم و طعم خوشمزه آن همراه با قهوه دیسترو یا چای لذت ببرید.
اگر میخواهید درباره طرز تهیه انواع دسر آشنا بشوید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره دسر شکلاتی تیکتاکی
مهم این است که شکلات تلخ باشد که ترکیب آن با شکلات شیری یک طعم ملایم به شما تحویل دهد. انتخاب بین شکلاتهای تلخ گالاردو به ذائقه شما بستگی دارد که چقدر دوست داشته باشید دسرتان طعم لذیذ شکلات تلخ را داشته باشد.
میتوانید جای پوست پرتقال، از وانیل یا پودر پسته یا بادام استفاده کنید. حتی میتوان تکههای میوههای فصل مانند موز یا توت فرنگی برای تزئین روی موس استفاده کرد.