فلن کیک یا کیک کرمکارامل و شکلات جادویی مکزیکی، یک کیک دوطبقه و دورنگ است با یک لایه کیک شکلاتی مرطوب و خوشطعم در پایین و یک لایه کرم کارامل نرم و لطیف و دلچسب که با یک رویهی کاراملی تیره و شیرین کامل میشود. فلن کیک را معمولاً از مواد اولیه تهیه میکنند، اما با استفاده از کرم کارامل فرمند درستکردن آن در یک چشم به هم زدن تمام میشود.
این کیک جالب توجه را به اسم «کیک غیرممکن» هم میشناسند. نه به این دلیل که درست کردناش سخت است، به خاطر این که مایهی کیک و کرم کارامل را اگر جابهجا هم در قالب بریزید، موقع پخت مایهی شکلاتی به بالا منتقل میشود و وقتی قالب را برگردانید، پایینِ کیک، شکلاتی میشود. دوست دارید امتحان کنید؟
مواد لازم برای تهیه فلن کیک کاراملی خوشمزه:
لایه کاراملی فلن کیک:
پودر کرم کارامل فرمند.......................................................یک بسته
شیر .............................................................................دو پیمانه(400 میلیلیتر)
لایهی کیک شکلاتی:
آرد سفید....................................................................... یک و سهچهارم پیمانه (210 گرم)
نمک ............................................................................نصف قاشق چایخوری
شیر...............................................................................یک و یکچهارم پیمانه (310 میلیلیتر)
شکر .............................................................................یک پیمانه (200 گرم)
کره ...............................................................................دوسوم پیمانه (150 گرم)
بیکینگپودر ...................................................................یک قاشق چایخوری (5 گرم)
جوش شیرین................................................................ نصف قاشق چایخوری (3 گرم)
دارچین........................................................................ نصف قاشق چایخوری (3 گرم)
پودر کاکائوی فرمند........................................................ یکسوم پیمانه (35 گرم)
تخممرغ درشت............................................................. یک عدد
طرز تهیه فلن کیک خوشمزه با کرم کارامل
قالب حلقهای مناسبی در نظر بگیرید که هم در یخچال برود و هم بشود آن را در فر گذاشت. قالب را با کمی کره چرب کنید و سس کارامل موجود در بستهی کرم کارامل فرمند را کف آن بریزید.
پودر کارامل را در ظرف دیگری با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. تا یک دقیقه بعد از جوشیدن هم مواد را روی حرارت نگه دارید و هم بزنید، بعد آن را کنار بگذارید. اگر دوست داشتید میتوانید طبق دستور روی جعبه کمی خامه یا شکر هم به آن اضافه کنید. بعد از این که مواد کمی خنک شد، آن را در قالب روی سس کاراملی بریزید. میتوانید تا زمان آمادهشدن مایهی کیک شکلاتی، قالب را در یخچال بگذارید.
قبل از درست کردن کیک شکلاتی، فر را روی 175 درجهی سانتیگراد (350 درجهی فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. علاوه بر قالبی که کیک را در آن درست میکنید، یک قالب یا سینی مستطیلی بزرگ هم در نظر بگیرید و در آن آب بریزید تا قالب بر روی آن قرار گیرد و رطوبت مورد نیاز کیک تامین شود.
آرد، نمک، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوش شیرین و دارچین را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ظرف دیگری کره و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا سفید و پفکی بشود. بعد تخممرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به ترتیب یک سوم از مواد خشک، نیمی از شیر، نیمی از مواد خشک باقیمانده، بقیهی شیر و بقیهی مواد خشک را اضافه کنید و هر بار خوب تمام مواد را با هم مخلوط کنید و بیست تا سی ثانیه با همزن برقی هم بزنید. مایهی کیک شکلاتی را روی مایهی کرم کارامل در قالب بریزید، قالب را در سینی بزرگتر قرار دهید و در آن به اندازهی نصف ارتفاع قالب آب بریزید. موادتان را به مدت یک ساعت تا وقتی کیک شکلاتی بپزد در فر بگذارید. پس از حاضر شدن کیک آن را از فر و از داخل سینی آب درآورید، اجازه بدهید حدود نیم تا یک ساعت در دمای اتاق بماند تا خنک شود، بعد آن را یک ساعت در یخچال قرار بدهید و بعد از این که کامل خنک شد، کیک را در ظرف سرو برگردانید. روی کیک را میتوانید با مقداری سس کاراملی فرمند و گردوی خردشده تزئین کنید.
اگر عاشق دنیای شیرینی و دسر هستی و از درست کردن کیک یا دسر متفاوت لذت میبری به مجله فرمند سر بزن و دنیای خوشمزگی را تجربه کن.