خلاقیت با شکلات: دسرهای نوین برای مناسبتهای خاص
وقتی صحبت از دسرهای محبوب میشود، همیشه پای دسرهای شکلاتی به عنوان خوشمزهترن و محبوبترین شیرینیها به میان میآید. دسرهای شکلاتی روز به روز از محبوبیت بیشتری برخوردار میشوند و به موازات آن تنوع بیشتری هم به دست میآورند.
اگر دوست دارید از مهمانها دو خانواده و دوستان خود با دسری خلاقانه و منحصربهفرد پذیرایی کنید و از دسرهای معمولی شکلاتی خسته شدهاید، این مطلب را بخوانید تا ۳ دستور پخت دسر شکلاتی خلاقانه به شما آموزش دهیم.
تمام این دسرها را میتوانید با انواع شکلات فرمند درست کنید و از طعم بینظیر شکلات فرمند به ویژه شکلاتهای گالاردو لذت ببرید.
فهرست محتوایی خلاقیت با شکلات
1-براونی شکلات تلخ
این دسر بسیار خوشمزه و محبوب است و میتواند انتخابی عالی برای پذیرایی باشد. هم زمان کمی برای پخت نیاز دارد و هم مواد اولیهاش همه جا پیدا میشود.
به چه چیزهایی نیاز دارید؟
- کره ۱۵۰ گرم
- شکلات تلخ گالاردو ۱۵۰ گرم
- پودر کاکائو فرمند یک سوم فنجان
- شکر دو قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- آرد نصف فنجان
- تکههای شکلات شیرین فرمند نصف فنجان
- پودر قند برای تزئین
چگونه درست کنیم؟
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
در یک قابلمه متوسط کره و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شوند، این مواد را هم بزنید تا به خوبی یکدست و مخلوط شوند. پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و در نهایت تابه را از روی گاز بردارید و اجازه دهید خنک شود.
شکر و وانیل را به هم مخلوط کنید و هم بزنید و تخممرغها را روی آن بشکنید و هم بزنید. آرد را به آرامی به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. تکههای شکلات فرمند را در این ظرف بریزید تا ترکیب شوند و درنهایت ترکیب کره و شکلات تلخ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
تابه فر را که بهتر است به شکل مربع باشد، چرب کنید و این ترکیب را روی آن پهن و صاف کنید و در فر قرار دهید. به مدت ۴۰ دقیقه در فر پخته شوند و با خلال دندان میزان پختش را بررسی کنید. اگر مواد به خلال دندان چسبید هنوز آماده نیست و اجازه دهید بیشتر بپزد اما حواستان باشد که گوشههای براونی نسوزد.
پس از آنکه پخته شد، تابه را از فر دربیاورید و بگذارید به خوبی خنک شوند و سپس پودر قند را روی آن بریزید و به شکل مربعهای کوچک برش دهید
2-پودینگ شکلاتی
تهیه این پودینگ شکلاتی بسیار راحت و با مواد اولیه کم است و از شما وقت کمی هم میگیرد. همه عاشق پودینگ شکلاتی هستند از بچه تا افراد مسن پودینگ شکلاتی را با اشتیاق میخورند و از آن لذت میبرند.
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- زرده تخم مرغ دو عدد
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- شیر ۲ فنجان
- شکر نصف فنجان
- پودر کاکائو فرمند نصف فنجان
- نمک نصف قاشق چایخوری
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
چگونه درست کنیم؟
در یک کاسه متوسط زردههای تخممرغ را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا زرد روشن و حجم آن زیاد شود. سپس نشاسته ذرت و حدود یک چهارم فنجان شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در قابلمهای متوسط شکر، کاکائو، نمک و باقیمانده شیر را روی حرارت قرار دهید و پیش از جوش آمدن یعنی در زمانی که گوشه قابلمه حبابهای کوچک درست شد، قابلمه را از روی گاز بردارید و درحالی که مدام هممیزنید این ترکیب را به آرامی به مخلوط تخممرغ و نشاسته اضافه کنید و هم بزنید.
همه این مواد را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملا بجوشید.
حرارت را کم کنید و تا پودینگ غلیظ شود، به هم زدن ادامه دهید.
وقتی به غلظت مناسب رسید، پودینگ را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس این ترکیب را در کاسهای بریزید و روی آن را سلفون بکشید و اجازه دهید یکی دو ساعت در یخچال خنک شود.
سپس نوش جان کنید.
مطلب پیشنهادی: ده دسر شکلاتی پرطرفدار جهان
3-شکلات با ژلاتین
این دسر خوشمزه به پذیراییتان رنگ و طعم بینظیری میدهد و از محبوبترین دسرهای جهان است. مواد اولیه کم و قابل دسترسی نیاز دارد و مطمئن باشید همه عاشق آن میشوند.
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- پودر کاکائو فرمند ۴ قاشق غذاخوری
- شکر ۱۰۰ گرم
- شیر ۱ لیتر
- ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
- آب نصف فنجان
- شکلات تختهای فرمند ۲۰۰ گرم
چگونه درست کنیم؟
ابتدا ژلاتین را در کاسهای کوچک و روی آن را آب سرد بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا اسفنجی شود و بعد از آن کاسه را روی حرارت کتری بگذارید تا ژلاتین ذوب شود یا میتوانید کاسه را به مدت ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
در داخل یک قابلمه پودر کاکائو فرمند و شکر و شیر و شکلات را با هم مخلوط کنید روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکلات و شکر کاملا حل شوند. دقت کنید که نباید به مرحله جوشیدن برسد و در حدی که گرم شود و پیش از به جوش بیاید و وقتی شکر حل شد، ژلاتین را به آن اضافه کنید.
دوباره مواد را هم بزنید. این مواد را یک بار از الک رد کنید. قالب پلاستیکی یا سیلیکونی را چرب کنید. و مواد را داخل آن بریزید. مدت ۲۴ ساعت اجازه دهید دسر در یخچال خودش را بگیرید.
وقتی مواد خودش را گرفت آن را از قالب جدا کنید و روی ظرف مورد نظرتان بگذارید. روی دسر را میتوانید با پودر کاکائو یا تکههای میوه تزئین کنید
اگر میخواهید درباره شکلات بیشتر بدانید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره شکلات
ین کاملا به ذائقه خودتان بستگی دارد. اگر میخواهید رژیمیتر باشد بهتر است از شکلات تلخ استفاده کنید اما میتوانید شکلات شیری و شیرین هم داخل آنها بریزید.
شکلات و پودر کاکائو سرشار از آنتیاکسیدان و انرژیزا است. شکلات تلخ به ویژه برای بهبود عملکرد قلب و عروق بسیار مفید است و در بسیاری از رژیمهای غذایی از آن استفاده میشود.