کیک خیس شکلاتی کافی شاپی در خانه
کیک خیس شکلاتی یا براونی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرهای کافیشاپی است که با بافت نرم و طعم غنی شکلاتی خود دل همه را میبرد. شاید خیلیها تصور کنند برای لذت بردن از کیک خیس شکلاتی حتما باید به کافیشاپ بروند یا آن را آماده بخرند اما تا وقتی تابلت شکلات تلخ ویولتا، پودر کاکائو فرمند و سس شکلات فرمند در دسترسمان است، این کیک کافیشاپی جذاب و خوشمزه را در خانه درست نکنیم؟
با استفاده از تابلت شکلات تلخ ویولتا و پودر کاکائو فرمند میتوانید به راحتی یک کیک خیس شکلاتی حرفهای با همان طعم و ظاهر کافیشاپی آن هم با مواد اولیه سالم و خوشمزه، آماده کنید.
فهرست محتوایی چرا در ولنتاین شکلات هدیه داده میشود؟


مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی یا براونی
- تابلت شکلات تلخ ویولتا فرمند: ۲۰۰ گرم
- پودر کاکائو فرمند: ۳ قاشق غذا خوبی
- آرد سفید قنادی: ۲ لیوان سر پر
- شکر: ۱ و نیم لیوان
- روغن مایع: نصف لیوان
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: یک لیوان
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس | Brownie Cake
برای درست کردن کیک براونی، ابتدا بابد مواد خشک را آمادهسازی کنیم. بنابراین آرد، پودر کاکائو فرمند و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار الک کنید تا کیک بافتی نرم و یکدست داشته باشد.
سپس تخممرغها را با وانیل و شکر در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا زمانی که حجیم و کمرنگ شوند. سپس شیر و روغن مایع را به مواد اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید.
ترکیب آرد و پودر کاکائو را کمکم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.
این مرحله نوبت افزودن تابلت شکلات تلخ ویولتا است. شکلات ویولتا را به روش بنماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب و به مواد کیک اضافه کنید. این کار باعث میشود طعم شکلات در کیک بیشتر حس شود.
فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و وقتی گرم شد،قالب مورد نظر خود را با کمی کره چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. مواد کیک را به مدت ۴۰ الی ۴۵ درجه در فر قرار دهید.
مطلب پیشنهادی: پودر کیک دبل چاکلت

مواد لازم برای سس شکلاتی
- پودر کاکائو فرمند: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: نصف لیوان
- شیر: نصف لیوان
- کره: ۵۰ گرم
- سس شکلات فرمند: ۲ قاشق غذاخوری برای لعاب
آمادهسازی سس شکلاتی
برای تهیه سس شکلات تمامی مواد را که شامل پودر کاکائو فرمند، شکر، شیر، کرده و سس شکلات فرمند میشود، را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و نرتب هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود. وقتی به غلظت مناسب رسید، سس شما آماده است.
بعد از خارج کردن کیک از فر و خنک شدن آن، سس شکلاتی را به آرامی روی کیک بریزید تا کاملا خیس شود. برای تزئین آن میتوانید از شکلات رنده شده یا میوههای تازه یا مغز آجیل استفاده کنید و از کیک خیس شکلاتی خود لذت ببرید.
کیک خیس شکلاتی کافیشاپی انتخابی عالی و فوقالعاده برای پذیرایی از مهمانان یا لذت بردن از یک عصرانه دلچسب است. با استفاده از انواع شکلات تابلت، پودر کاکائو و سس شکلاتی فرمند میتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید. استفاده از محصولات فرمند، طعمی حرفهای و خاص را به دسرهای شما میدهد پس امتحان کنید و مطمئن باشید همه عاشق طعم کیک شما خواهند شد.

اگر میخواهید دسرهای خوشمزه درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره کیک خیس شکلاتی
این شکلات با کیفیت بالا و طعم قوی خود، طعمی ماندگار و شکلاتی به کیک شما میدهد و مزه شکلات را بیشتر حس خواهید کرد.
بله، میتوانید از گردو یا فندق خردشده در مواد کیک یا برای تزئین استفاده کنید تا طعم و بافت جذابتری به کیک بدهید.