






فرمند به شیرینی لبخند
یه دنیای
خوشمزه
با فرمند

کره بادام زمینی فرمند

ژلههای خوشمزه فرمند


محصولات پرطرفدار فرمند

فرمند به شیرینی لبخند
پودر ژله انار فرمند
پودر ژله ناین باکس فرمند
پودر ژله شاتوت فرمند
پودر ژله هلو فرمند
پودر ژله تمشک فرمند
پودر ژله موز فرمند
پودر ژله لواشک فرمند
پودر ژله کولا فرمند

شکلات صبحانه فرمند
غنی شده با عشق

تنوع طعم و مزه

دسرها و ژلههای خوشمزه فرمند برای هر سلیقه و ذائقهای
وبلاگ فرمند

در مجله فرمند، طرز تهیه دسرهای خوشمزه و مطالب جالب و خواندنی برا شما آماده کردیم
09
خرداد
قبل از ورزش شکلات تلخ بخورید!
یک خبر خوب برای طرفداران شکلات داریم: شکلات تلخ نه تنها به کاهش فشار خون و کلسترول کمک میکند، نه تنها سرفه را تسکین میدهد و گردش خون ...
08
خرداد
همه چیز درباره شکلات تلخ
باور اینکه شکلات از خوراکیهای محبوب جهان است خیلی دور از انتظار نیست. شکلات علاوهبر خوشمزگی روی حال ما هم تاثیر میگذارد؛ چه زمان غم ...
06
خرداد
طرز تهیه مربای توت فرنگی
توت فرنگی میوهی خوشمزه و جذابی است که اگر تبدیل به مربا هم شود جذابیتش چندین برابر میشود. مربای توت فرنگی خوشمزه و خوشرنگ با بافت ژلا...
02
خرداد
طرز تهیه پنکیک با مغز شکلاتی
پنکیک خودش به تنهایی یک صبحانه، میانوعده و خوراکی لذیذ و خوشمزهای است که طعم لطیفاش با کمی سس توتفرنگی، شکلات یا سس کارامل و میوه...
برندهای فرمند









تصویر قبلی
تصویر بعدی
۵ اصل مهم درباره شناخت شکلات حرفهای
حس شما میتواند کیفیت را تشخیص دهد

مزه منحصر به فرد
وقتی یک قطعه شکلات گالاردو برای چند ثانیه در دهان شما بماند، با آب شدن کره کاکائو طعم واقعی شکلات را تشخیص خواهید داد.

صدای شکستن
از نزدیک به صدای شکستن یک تکه از شکلات گالاردو گوش دهید، شکلات واقعی باید با یک صدای زیر و به راحتی بشکند.

چشمان تیزبین
شکلاتهای گالاردو براقاند و رنگ یکنواختی دارند.

رایحههای پیچیده
اگر دقت کنید کنار عطر واقعی کاکائو، رایحهی قهوه، وانیل و احتمالا میوهها را میتوانید از سطح شکلاتهای گالاردو استشمام کنید.

زیر انگشتانتان
یک شکلات با کیفیت هرگز سطح خشنی ندارد و باید مانند ابریشم، نرم و صاف باشد.
دسرهای دوستداشتنیتر