یک کیک لذیذ و خوشمزه از فر بیرون آوردهاید، حالا میخواهید آن را همراه مقداری شکلات سرو کنید و اگر قشنگتر هم بشود که چه بهتر. برای تزئین کیک با شکلات غیر از این که خردههای شکلات را همینطوری روی کیک بریزید چه راههایی بلدید؟
همراه ما باشید تا در این مطلب از مجله فرمند، تزئین کیک با روکش شکلاتی، درست کردن تزئینات سهبعدی با شکلات و سس شکلاتی غلیظ برای تزئین کیک را به شما آموزش دهیم.
فراستینگ شکلاتی ساده
یک پیمانه معادل 175 گرم شکلات خرد کرده یا چیپس شکلاتی را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. بهتر است برای این فراستینگ از شکلاتهای تلخ گالاردو استفاده کنید تا در نهایت ترکیب طعم روکش شکلاتی با کیک زیاد شیرین نشود.
نصف پیمانه (120 میلیلیتر) خامه صبحانه را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که گوشههای آن حبابهایی ظاهر شود در مایکروفر قرار دهید. میتوانید آن را در یک شیرجوش روی حرارت هم گرم کنید و درست قبل از جوشیدن آن را بردارید.
خامه را به شکلات اضافه کنید و با ویسک حسابی هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه به طور کامل آب شود. با مخلوط شدن شکلات و خامه یک مایع غلیظ و یکدست شکلاتی به دست میآید که میشود با یک لایه از آن هر نوع کیک و شیرینی را تزئین کرد.

شکلهای سهبعدی شکلاتی
صد گرم شکلات خردشده یا چیپس شکلاتی را در یک کاسه داخل مایکروفر قرار دهید و سی ثانیه حرارت دهید، بعد آن را بیرون بیاورید و شکلاتها را با چنگال هم بزنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا شکلات به طور کامل آب شود و گلوله سفتی در آن باقی نماند.
اجازه بدهید شکلات آب شده از حرارت بیفتد و بعد آن را در یک قیف قنادی با ماسوره گرد کوچک بریزید. اگر ماسوره ندارید میتوانید گوشه یک کیسه فریزر یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و آن را به عنوان قیف و ماسوره به کار ببرید. کف یک سینی کاغذ روغنی بیندازید. حالا وقت نقاشی است: روی کاغذ روغنی با شکلات هر طرحی که دوست دارید بکشید، از قلب و ستاره و پروانه گرفته تا طرحهای جالب هندسی یا اسمی که دوست دارید. میتوانید با لوله کردن یا تا کردن کاغذ به شکلات حالت بدهید. حالا سینی را به مدت حداقل ده دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.
بعد از سفت شدن شکلهای شکلاتی آنها را از روی کاغذ جدا کنید و برای تزئین شیرینی، کیک یا ظرفهای دسر استفاده کنید.
سس شکلاتی غلیظ
در یک کاسه مقاوم به حرارت مقدار یک پیمانه معادل 175 گرم شکلات خرد کرده یا چیپس شکلاتی بریزید و کنار بگذارید. نصف پیمانه (120 میلیلیتر) خامه صبحانه را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که گوشههای آن حبابهایی ظاهر شود در مایکروفر قرار دهید. میتوانید آن را در یک شیرجوش روی حرارت هم گرم کنید و درست قبل از جوشیدن آن را بردارید. حواستان باشد که اگر دیدید در مایکروفر خامه شروع به جوشیدن کرد سریع آن را بیرون بیاورید. خامهی داغ را روی شکلات خردشده بریزید و با ویسک آنها را مخلوط کنید تا شکلات به طور کامل آب شده و با خامه مخلوط شود. اگر احساس کردید این مخلوط سفت شده میتوانید آن را به مدت ده ثانیه دوباره داخل مایکروفر بگذارید تا روان بشود. اجازه بدهید این سس شکلاتی غلیظ کمی خنک بشود و بعد آن را در یک ظرف سس خالی و تمیز و یا قیف با ماسوره گرد ساده بریزید. از این سس روی لبههای کیکتان بریزید و به طور نامنظم آن را فشار دهید تا قطرههای شکلات غلیظ روی کنارههای کیکتان جاری شده و تزئین زیبایی روی لبه کیک ایجاد کند. برای دستورهای خوشمزه بیشتر به مجله فرمند سر بزنید.
اگر شما هم عاشق شکلات هستید، مطالب زیر را از دست ندید: