طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه کیک ساده با پودر کارامل فرمند

کیک کاراملی

نظرتان در مورد شعبده‌بازی چیست؟ در این دستور با ما همراه باشید تا یک کیک ساده و معمولی را با اضافه کردن یک بسته پودر کارامل فرمند به یک کیک کاراملی با عطر و بوی جذاب و هوس‌انگیز تبدیل کنیم. این کیک ساده جان می‌دهد برای عصرانه‌های خودمانی در کنار خانواده یا دوستان نزدیک و بخشیدن رنگ و رویی شیرین و تازه به پذیرایی‌های یکنواخت و تکراری.

طرز تهیه کیک ساده با پودر کارامل فرمند

پودر کرم کارامل فرمند یک بسته
شکر یک پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم‌مرغ سه عدد
روغن مایع یک پیمانه
شیر یک پیمانه
پودر کیک فرمند
نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ساده با پودر کارامل

فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
یک قالب حلقه‌ای به اندازه 22 سانتی‌متر را با کره چرب کنید. اگر از سایز قالب‌تان مطمئن نیستید قبل از چرب کردن با پیمانه داخل آن آن‌قدر آب بریزید تا لب‌به‌لب پر شود. قالب حلقه‌ای (میان‌تهی) بیست و سه سانتی‌متری با 9 پیمانه آب پر می‌شود.
بسته کرم کارامل فرمند را باز کنید، سس کاراملی داخل بسته را برای روی کیک کنار بگذارید و پودر کرم کارامل را داخل یک کاسه بریزید. شکر، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را به پودر کارامل اضافه‌کنید و با هم‌زن برقی خوب مخلوط کنید تا حسابی پف کند و غلیظ شود و به رنگ کرم در بیاید.

روغن مایع را در دو مرحله اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، بعد هم شیر را به همین ترتیب کم‌کم به مایه کیک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
حالا پودر کبک فرمند را کم‌کم با مواد مخلوط کنید و در حدی هم بزنید که گلوله آرد داخل مایه کیک نماند. مایه کیک را در قالبی که چرب کرده بودید بریزید و کیک را به مدت چهل و پنج دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدهید. بعد از چهل دقیقه حواس‌تان باشد که کیک را چک کنید و به محض آماده شدن از فر بیرون بیاورید. کمی که کیک از حرارت افتاد می‌توانید آن را از قالب بیرون بیاورید و بلافاصله سس کاراملی فرمند را روی سطح کیک بریزید.

بازگشت به لیست