طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه

پنکیک ساده شکلاتی و مقوی

پنکیک، کیکی نازک و شیرین با خمیر ساده که داخل ماهیتابه سرخ می‌شود و یکی از صبحانه‌های شیرین، گرم و پرطرفدار است. یک نان پف‌کرده شیرین و خوشمزه با خمیر لطیف که با چشم بر هم‌زدن آماده می‌شود و وقت چندانی از شما نمی‌گیرد. پنکیک یکی از آن صبحانه‌هایی است که می‌تواند شما را با اشتیاق از خواب بیدار کند. این صبحانه خوشمزه با این دستور به راحتی شکلاتی و شیرین‌تر هم می‌شود. برای یادگرفتن طرز تهیه پنکیک شکلاتی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پنکیک شکلاتی

آرد سفید یک و یک‌سوم پیمانه (185 گرم)

پودر کاکائو خالص فرمند یک‌چهارم پیمانه (25 گرم)

بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ دو عدد

شکر یک‌سوم پیمانه (65 گرم)

شیر پرچرب یک پیمانه (240 میلی‌لیتر)

کره آب‌شده یا روغن مایع سه قاشق غذاخوری

وانیل یک قاشق چایخوری

شکلات چیپسی یا شکلات خردشده نصف پیمانه (85 گرم)

کره یا روغن برای سرخ کردن

سس شکلاتی فرمند

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

مرحله اول

برای طرز تهیه پنکیک ساده شکلاتی در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را با همدیگر الک کنید. به جای الک کردن می‌توانید این مواد خشک را با هم بزنید. بعد آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله دوم

در یک کاسه دیگر با سایز متوسط تخم‌مرغ و شکر را با همزن دستی یا چنگال یکی دو دقیقه هم‌بزنید تا مخلوط شوند، بعد شیر، کره آب‌شده یا روغن و وانیل را هم اضافه کرده و تمام مواد را با همدیگر مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا این مخلوط را به مواد خشک اضافه که الک کرده بودید، اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا گلوله آرد در مایه پنکیک نماند. در انتها شکلات چپیسی یا شکلات خردشده را هم با مایه پنکیک مخلوط کنید، اما لازم نیست در این مرحله مواد را زیاد هم بزنید.

در آخر برای درست کردن پنکیک حتما از ماهیتابه نچسب با اندازه متوسط استفاده کنید، ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و یک تکه کره یا مقداری روغن در آن بریزید. مقدار کره باید به اندازه‌ای باشد که فقط کف ماهیتابه چرب بشود و نه بیشتر. بعد از گرم شدن ماهیتابه یک‌چهارم از مایه پنکیک را وسط ماهیتابه بریزید.

اجازه دهید یک طرف خمیر یکی دو دقیقه سرخ شود و به آن دست نزنید: پنکیک موقع سرخ شدن لازم نیست مرتب از این رو به آن رو شود. کافی است صبر کنید تا روی خمیر در حال سرخ شدن حباب‌هایی ظاهر شود، بعد آن را برگردانید و یکی دو دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگرش هم برشته بشود. بعد آن را از ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

هر چهار پنکیک را یکی بعد از دیگری به همین شکل سرخ کنید، بعد آن‌ها را همراه مقداری میوه تازه و البته کمی سس شکلاتی خوشمزه و غلیظ یا چند قاشق شکلات صبحانه سرو کنید، چون چه کسی به شکلات اضافه «نه» می‌گوید؟

ساختن یک لبخند شیرین و یک لحظه خوشمزه خیلی هم سخت نیست، به مجله فرمند سربزنید، با دسرها و شیرینی‌های خوشمزه آشنا شوید.

سئوالات متداول دریاره طرز تهیه پنکیک

برای اینکه پنکیک به ماهیتابه نچسبد، ابتدا کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و بعد از گرم شدن ماهیتابه مایه پنکیک را داخل آن بریزید.

حالا صبر کنید تا یک طرف خمیر چند دقیقه سرخ شود، لازم نیست پنکیک را مرتب از این رو به آن رو کنید. زمانی که روی خمیر حباب‌ ظاهر شد، آن را برگردانید.

 پنکیک را با چند تکه میوه و شکلات صبحانه فرمند یا سس‌ خوشمزه توت فرنگی، سس شکلاتی، سس انبه یا سس کارامل می‌توانید میل کنید

بازگشت به لیست