هات چاکلت یا همان شیرکاکائوی غلیظ و خوشمزه یکی از محبوبترین نوشیدنیهای روزهای سرد سال است. طرز تهیه این نوشیدنی شیرین و دلچسب بسیار آسان است و با کمترین زحمت میتوانید آن را طبق سلیقه خود در منزل تهیه کنید، هات چاکلت را به سلیقهی خود کنار میز صبحانه یا عصرانه بگذارید و یا به عنوان یک میانوعدهی مستقل میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه هات چاکلت
- شیر پرچرب یک و نیم پیمانه
- خامه صبحانه نصف پیمانه
- پودر کاکائو فرمند سه قاشق غذاخوری
- شکر سه قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه هات چاکلت با پودر کاکائو
احتمالا به نظرتان کاری ندارد که داخل یک لیوان شیر کمی شکر و پودر کاکائو بریزید و لیوانتان را یکی دو دقیقه در مایکروفر قرار بدهید تا یک نوشیدنی گرم فوری و خوشمزه ترتیب بدهید. البته که همینطور هم هست، اما با چند ریزهکاری کوچک میتوانید طعم شیرکاکائو را از این رو به آن رو کنید.
برای درست کردن شیرکاکائو، کیفیت پودر کاکائو در کیفیت نوشیدنی نهایی بیشترین تاثیر را دارد. پودر کاکائویی که استفاده میکنید باید مثل پودر کاکائوی فرمند رنگ قهوهای تیره و بوی عالی داشته باشد. مقدار شکر یا هر شیرینکننده دیگر کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید طبق میل خودتان آن را کم یا زیاد کنید.
خامه در این دستور هم غلظت هات چاکلت را زیاد میکند و هم در خوشمزگیاش نقش اساسی دارد. اما اگر در رژیم غذاییتان خامه مصرف نمیکنید، به جای آن فقط شیر بریزید.
شیر، خامه، شکر و پودر کاکائوی فرمند را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. با یک ویسک مواد را مرتب هم بزنید تا هم مخلوط بشوند و هم به کف ظرف نچسبند. با گرم شدن شیر، شکر و پودر کاکائو ضمن هم زدن به طور کامل در آن حل میشوند و وقتی جوش بیاید کمی غلیظتر میشوند. در بعضی دستورها برای غلیظتر شدن به شیرکاکائو نشاستهی ذرت اضافه میشود، اما اصلاً نیازی به این کار نیست. با غلیظ شدن نوشیدنی بر اثر حرارت میتوانید آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله وانیل را اضافه کنید. شیرکاکائو را در لیوان بریزید و سرو کنید. میتوانید روی آن را با خامهی فرمگرفته شکوفه بزنید و کمی پودر کاکائو یا شکلات خردشده روی آن بپاشید.
بنا به سلیقه میتوانید به هات چاکلت ادویههای دلخواه برای عطر و طعم بیشتر اضافه کنید: کمی دارچین، جوز هندی، زنجبیل یا حتی پاشیدن مقداری پودر نارگیل روی لیوان، نوشیدنیتان را خوشعطرتر میکند و طعم خاصی به آن میبخشد.
کنار شیرکاکائو میتوانید انواع بیسکویتهای خشک، کیک ساده، کوکی و کلوچه هم سرو کنید که آموزش همه این شیرینی ها در مجله فرمند است.