طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه دسر موزی با مغز کارامل

دسر موزی با مغز کارامل

وقت آن رسید که روزای گرم تابستان را با یک دسر خوشمزه خنک کنید. همراه با شما قصد داریم با ترکیب بی‌نظیر پودر ژله موزی و کرم کارامل فرمند یک دسر راحت و چشیدنی درست کنیم پس با مجله فرمند همراه شوید.

طرز تهیه دسر موزی با مغز کارامل

پودر کرم کارامل فرمند: 1 بسته

پودر ژله موز فرمند : 1 بسته

شیر: 400 میلی لیتر

خامه: 2 قاشق سوپ‌خوری

آب‌جوش: 200 میلی‌لیتر

آب سرد: 200 میلی‌لیتر

کیک اسفنجی: به میزان لازم

خامه و پرتقال کاراملی شده: برای تزئین

طرز تهیه:

پودر کرم کارامل فرمند را در 400 میلی‌لیتر شیر روی حرارت حل کنید تا بجوشد. حالا 2 قاشق سوپ‌خوری خامه به شیر اضافه کنید و حسابی هم بزنید.

مواد را داخل قالب بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید. پودر ژله موز فرمند را با 200 میلی‌لیتر آب جوش مخلوط کنید، وقتی که مایع شفاف شد 200 میلی‌لیتر آب سرد به آن اضافه کنید.

کم‌کم مواد را نصف داخل قالب بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. دسر کاراملی را از قالب در بیارید و داخل قالب مواد ژله موزی قرار دهید و بقیه محلول ژله موز را به آن اضافه کنید. کیک اسفنجی را به دلخواه و متناسب با قالب‌تان برش دهید.

در آخر برای چشیدنی‌تر شدن دسرتان می‌توانید از سسی که داخل پاکت کرم کارامل هست برای تزئین کیک اسفنجی استفاده کنید. در نهایت دسر را از قالب جدا کنید و روی کیک اسفنجی قرار دهید. علاوه‌بر سس کاراملی، خامه و پرتقال کاراملی شده را هم می‌توانید برای تزئین استفاده کنید.

بازگشت به لیست