دسر باواریا یک دسر ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه ای مثل پودر ژلاتین، خامه صبحانه و تخم مرغ آماده میشود. کرم پایه باواریا با طعم وانیلی است که میتوانید با افزودن پودر کاکائو، پودر نسکافه یا ... این دسر فوقالعاده جذاب را در طعمها و رنگهای مختلف درست کنید.
دسر کلاسیک باواریا، که ریشه در کشور فرانسه دارد، در ابتدا نحوه سرو آن بصورت دسر برگردان بوده که با گذشت زمان و محبوبیت هرچه بیشتر، این دسر بصورت های گوناگون مثل: فیلینگ کیک، تارت و پودینگها متداول شده است.
اگر شما هم میخواهید در کمترین زمان، یک دسر خوشمزه و جدید درست کنید، به شما دسر باواریا را پیشنهاد میکنیم.
مواد لازم برای تهیه باواریا:
- پودر ژلاتین خالص فرمند 3 قاشق غذاخوری
- شیر 2 لیوان
- خامه صبحانه 250 گرم
- شکر 1 پیمانه
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- وانیل 4/1 قاشق چایخوری
- آب نصف لیوان
- پودر کاکائو خالص فرمند 1 قاشق غذاخوری
- پودر قهوه فوری فرمند 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر باواریا
برای درست کردن این دسر، در ابتدا پودر ژلاتین خالص را با نصف لیوان آب سرد ترکیب کنید و بعد از هم زدن مدتی کنار بگذارید که به حالت اسفنجی درآید.
زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا میکنیم و در یک کاسه بریزید، پودر وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید.
شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا کمی گرم شود. ( به این نکته دقت داشته باشید که شیر نباید به جوش آید و فقط باید کمی گرم شود، در غیر این صورت دسر خراب میشود.)
محلول ژلاتینی که در مراحل اولیه تهیه دسر به حالت اسفنجی رسیده را روی بخار کتری یا حرارت غیر مستقیم به روش بنماری حرارت دهید تا ژلاتین به خوبی در آب حل و یکدست شود.
شیر ولرم را کم کم به ترکیب زرده تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به طور پیوسته هم بزنید که خوب ترکیب شوند سپس محلول ژلاتینی را به ظرف اضافه کنید.( در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید زیرا ممکن است تخم مرغها در اثر گرمای شیر بپزند و بد حالت شوند، همچنین ساده تر است که از یک فرد دیگر در اضافه کردن تدریجی شیر کمک بگیرید و خودتان بطور پیوسته هم بزنید.)
در یک ظرف جداگانه، خامه را به همراه پودر قند یا شکر با دور تند همزن به مدت 3 الی 4 دقیقه خوب هم بزنید تا خامه فرم بگیرید.
حالا خامه را به ترکیبات بالا اضافه کرده و به هم زدن مواد با دور تند ادامه دهید تا ترکیب شما کاملا یکدست شود. در صورت تمایل میتوانید مواد را از داخل یک صافی رد کنید.
دسر باواریا وانیلی آمادهست که میتوانید در ظرف سرو یا قالب مدنظرتون بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
برای جذابیت و خوشمزهتر شدن دسر میتوانید در طعمها و رنگ های مختلف، بصورت لایه ای درست کنید.
در این صورت، مواد را به 3 قسمت تقسیم کرده، برای لایه اول دسر وانیلی را داخل ظرف بریزید، به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید که ببندد. دومین قسمت مواد دسر را با 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو خالص ترکیب کنید و روی لایه دوم بریزید، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. و در نهایت برای لایه سوم، مواد باقیمانده را با پودر قهوه فوری فرمند ترکیب کنید و روی لایه دوم بریزید و در یخچال بگذارید. برای تزیین روی دسر میتوانید از رگالو با طعمهای مختلف و میوههای فصل استفاده کنید، همه محصولات فرمند در فروشگاههای آنلاین مانند دیجیکالا، اسنپ مارکت و... موجود است.