طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه پاناکوتا خرمایی ویژه ماه رمضان

طرزتهیه پاناکوتای خرمایی برای ماه رمضان

در ماه‌رمضان چه چیزی درست کنم که مقوی و خوشمزه باشد؟ این مسئله مهم‌ترین دغدغه‌های این روزهای ماست. اگر اهل مهمانی هم باشید دسر و پیش غذا هم برای‌تان معضل جدی است. برای طرزتهیه پاناکوتای خوشمزه با مجله فرمند همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای خرمایی

خرما: 15 عدد

شیر: 300 میلی لیتر

دارچین و بادیان: به میزان دلخواه

خامه: 100 میلی‌لیتر

پودر ژلاتین فرمند: یک بسته

پودر دارچین: برای تزئین

طرزتهیه پاناکوتای خرمایی

برای طرزتهیه پاناکوتا ویژه ماه‌رمضان، خرما را پوست بکنید و هسته آن‌ها را جدا کنید. خرما ها رو به همراه 150 میلی‌لیتر شیر داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید و کنار بگذارید.

حالا 150 میلی‌لیتر شیر را روی حرارت قراردهید و دارچین و بادیان را به آن اضافه کنید، صبر کنید تا محلول بجوشد. بعد از کمی جوشیدن، شیر را از روی حرارت بردارید، صبر کنید تا خنک شود. بعداز چند دقیقه میکس خرما را به آن اضافه کنید و خوب هم‌بزنید.

حالا وقت آن رسیده تا خامه را به مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید. یک بسته پودر ژلاتین خالص فرمند را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به موادتان اضافه کنید.

مواد را از صافی رد کنید و داخل قالب‌تان بریزید و اجازه دهید 1 الی 2 ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. حتما این دسر ساده و خوشمزه را برای افطار درست کنید.

بازگشت به لیست