طرز تهیه انواع دسر

شکلات پروتئینی درست کنیم

شکلات پروتئینی

پروتئین بارها اسنک‌های پرخاصیت و انرژی‌بخشی هستند که این روزها حسابی جای خود را بین ورزشکارها و طرفداران تغذیه سالم باز کرده‌اند. این محبوبیت البته بی‌دلیل هم نیست، انواع بارهای پروتئینی مقوی و پرانرژی‌اند، با اندازه کوچک به راحتی قابل حمل و نگهداری هستند و علاوه بر همه این‌ها خوشمزه هم هستند. شاید به خاطر همین مزایاست که اگر بخواهید بارهای پروتئینی را از مغازه تهیه کنید ممکن است با قیمت بالایی مواجه شوید. این بارهای خانگی که در منزل بدون مواد نگهدارنده و رنگ‌های مصنوعی تهیه می‌شوند با طعم عالی و مزه شکلاتی‌شان می‌توانند برای تمام روزهای سال یک اسنک مناسب و مقوی باشند.

مواد لازم برای شکلات بار

خرمای هسته‌گرفته 225 گرم

بادام‌زمینی خام نصف پیمانه

تخمه آفتابگردان نصف پیمانه

کره بادام‌زمینی (یا کره هر مغز دیگر) نصف پیمانه

ارده یک‌چهارم پیمانه

نمک نصف قاشق چایخوری

پودر کاکائو یک‌چهارم قاشق چایخوری

 

برای روکش کردن بارها:

شکلات گالاردو فرمند 300 گرم

انواع مغزها، گل یا میوه خشک برای تزئین

طرزتهیه شکلات پروتئینی‌بار

همه‌مواد پروتئین‌بار جز پودر نارگیل را در غذاساز بریزید و حدود سه تا چهار دقیقه آن را روشن کنید تا مواد به طور کامل نرم و مخلوط شوند. در انتها پودر نارگیل را هم اضافه کنید و چند پالس بزنید تا با بقیه مواد خمیر مخلوط شود.

کف یک قالب مربع‌شکل به ضلع بیست سانتی‌متر کاغذ روغنی بیندازید. اندازه کاغذ را طوری انتخاب کنید که بزرگتر از قالب باشد . و از لبه‌های قالب بیرون بزند تا بعداً بتوانید مواد را راحت از قالب بیرون بکشید.

مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و با نوک انگشت خوب فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند و فشرده بشوند. بعد حداقل به مدت دو ساعت قالب را در یخچال قرار بدهید تا بارها خودشان را بگیرند و سفت بشوند.

قبل از بیرون آوردن قالب از یخچال شکلات را آب کنید. به این صورت که آن را خرد کنید، یک قابلمه آب جوش روی حرارت متوسط بگذارید، بعد هم یک کاسه روی قابلمه قرار دهید طوری که بخار آب به آن بخورد اما ضمناً کف کاسه با آب جوش تماس نداشته باشد. شکلات خردشده را در این کاسه بریزید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب شود، بعد کاسه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

بعد از دو ساعت می‌توانید مواد را برش بزنید. کاغذ روغنی را از قالب بیرون بکشید، مواد را روی یک تخته آشپزخانه یا سینی قرار بدهید و با چاقوی تیز به شکل 12 مکعب کوچک برش بزنید. کف یک سینی هم کاغذ روغنی بیندازید و کنار دستتان بگذارید.

حالا بارها را با چنگال بلند کنید، آن‌ها را در شکلات فرو ببرید و روی کاغذ روغنی بگذارید. چون بارها خنک هستند شکلات زود خودش را می‌گیرد و اگر می‌خواهید آن را با انواع مغزها و دانه‌ها مثل پسته و کنجد یا میوه‌های خشک تزئین کنید بهتر است سریع این کار را بکنید. در نهایت سینی بارها را یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید تا روکش شکلاتی‌شان هم سفت شود.

این بارها را در ظرف در بسته و اگر هوا گرم است داخل یخچال نگه دارید.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط