طرز تهیه انواع دسر

ترایفل میوه دسر سریع و آسان

دسر خوشمزه شکلاتی

دسرها یکی از محبوب­‌ترین خوراکی‌­ها هستند البته این محبوبیت بی‌دلیل نیست. معمولا آماده کردن دسر نیاز به تکنیک خاص یا هزینه­‌های هنگفت ندارد و علاوه ­براین بافت نرم و سس‌­­های خوش طعم و غلیظ ­هم اصلی­‌ترین محبوبیتش هست. دسری با سس‌­های طعم ­دهنده بهترین انتخاب برای عصرانه است. 

ترایفل میوه

یک دسرخنک با میوه­های تازه و خوشمزه­ انتخاب مناسبی برای عصرانه‌ها و مهمانی‌های دورهمی در فصل تابستان است. این عصرانه­ی مناسب، همه­ی اعضای خانواده را کنار هم جمع می­کند و میان­وعده­ای هیجان‌انگیز به‌خصوص برای کوچولوها است.

از آن‌جا که آماده کردن انواع دسر، کیک یا نوشیدنی با استفاده از سس شکلاتی فرمند  یا سس های دیگر با طعم کارامل، توت‌فرنگی  یا انبه چندان طول نمی‌کشد، همیشه می‌تواند به عنوان یک گزینه خوشمزه و سریع روی میز باشد. سس­های طعم دهنده از محصولات پرکاربردی هستند که با کمک‌شان می‌شود تنوع زیادی در سرو انواع کیک و نوشیدنی و دسرهای مختلف داد و هم طعم‌شان را غنی‌تر کرد. درآخر به­ راحتی زمان سرو شکل جذاب‌تری به آن‌ها بخشید. در ادامه با طرز تهیه ترایفل میوه با سس طعم­‌دار آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای طرز تهیه ترایفل

بیسکویت یا کیک اسفنجی آماده: 2بسته

کره ذوب شده

پودر شکر

خامه پرچرب

عصاره‌ی وانیل

میوه‌ی دلخواه موز، توت فرنگی یا انبه

سس شکلاتی ،کارامل ، توت فرنگی یا سس انبه

پودینگ وانیلی یا شکلاتی فرمند

شیر

طرزتهیه ترایفل میوه‌ای

برای تهیه ترایفل موز و شکلات ابتدا، بیسکویت‌‌ها را خرد می‌کنیم. برای راحتی این مرحله می‌توانید بیسکویت‌ها را در کیسه فریزر بریزید و خوب بکوبید. بعد از خرد شدن، بیسکویت‌ها را داخل کاسه‌ای بریزید و کره‌ی ذوب شده را به آن اضافه کنید و شروع به هم‌زدن کنید. این کار را ادامه دهید تا بیسکویت و کره باهم مخلوط شوند.

حالا مخلوط بیسکویت و کره را به مدت پنج دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید. اگر استفاده از فر زمان‌بر هست، می‌توانید کیک اسفنجی را جایگزین بیسکویت کنید، در این صورت نیازی به مخلوط کره‌ی ذوب شده نیست و کافی­ست کیک اسفنجی را خرد کنید. حالا خامه پرچرب یا خامه فرم گرفته را اضافه کنید و مجددا هم‌بزنید. در انتها عصاره وانیل را به مخلوط‌تان اضافه کنید.

برای لایه پودینگ ترایفل‌تان، از پودینگ شکلاتی فرمند استفاده کنید. شیر را روی حرارت قرار دهید و پودر پودینگ شکلاتی فرمند را به آن اضافه کنید و هم‌بزنید. 2 الی 3 دقیقه بعد از بجوش آمدن به همزدن ادامه دهید.

حالا ظرف سرو‌تان را انتخاب کنید، یک لایه بیسکویت یا کیک خرد شده کف ظرف­تان بریزید و مقداری سس شکلاتی فرمند به آن اضافه کنید بعد کرمی که آماده کردید را قرار دهید و در لایه بعدی موزهای خرد شده را بچینید. این روند را به دلخواه خودتان ادامه دهید و دسر خود را در یخچال قرار دهید. موقع سرو فراموش نکنید با چند قطره سس شکلاتی طعم دسرخود را دلچسب‌تر کنید. برای داشتن دسری خوش­طعم‌­تر سس دسر را فراموش نکنید. به مجله فرمند سر بزنید و از دسرهای خوشمزه آن غافل نشوید.

بازگشت به لیست