طرز تهیه انواع دسر

دسر ساده و سریع یخچالی – انواع دسر برای همه سلیقه‌ها

دسرهای یخچالی

مواد اولیه ساده؛ آماده‌سازی راحت

دسرهای ساده و سریع یخچالی همیشه طرفداران زیادی دارد و از آنجایی که برای تهیه آنها به مواد اولیه زیاد و کارهای پیچیده و زمان زیاد نیازی نیست؛ از محبوب‌ترین دسرها در جهان هستند. دسرهای یخچالی را می‌توان پس از وعده‌های غذایی یا به عنوان میان وعده مصرف و برای پذیرایی از آنها استفاده کرد. این دسرها انواع مختلف دارند و می‌توانند هر ذائقه‌ای را راضی و خوشحالی کند و تمام سلایق را پوشش دهد.

شرکت فرمند یا تولید مواد اولیه ساده و در دسترس برای تهیه دسرهای ساده و سریع یخچالی تولید کرده که کار را راحت‌تر و سریع‌تر کند. مواد اولیه فرمند که به راحتی می‌توانید تهیه کنید و خیلی سریع یک دسر برای مهمانی‌هایتان تدارک ببینید.

در تهیه کیک‌های یخچالی می‌توان حتی کودکان را هم دخالت داد و به دلیل آسان بودن و نسبتا بی‌خطر بودن درست کردن این نوع از دسرها، می‌توان بچه‌ها را با مهارت‌های اولیه آشپزی مانند آب کردن کره و مخلوط کردن مواد با هم و غیره آشنا کرد.

دسرهای یخچالی علاوه براینکه بسیار خوشمزه و متنوع هستند، برای زمان‌هایی که زمان کافی برای آماده کردن دسر ندارید هم گزینه‌ای مناسب به حساب می‌آید. این نوع از دسرها ظاهری زیبا دارند و می‌توان با استفاده از مواد ساده و در دسترس آنها را درست کرد و از طعم و تازگی آنها لذت برد.

در این مطلب مجله فرمند می‌خواهیم انواع دسرهای ساده و سریع یخچالی را معرفی کنیم تا به راحتی در دسترس داشته باشید و هروقت خواستید یک یا چند نوع دسر خوشمزه یخچالی درست کنید.

1) طرز تهیه کرم کارامل یخچالی

کرم کارامل از آن دست دسرهای محبوب و کلاسیک و خوشمزه‌ای است که با بافت نرم و طعم لطیفش می‌تواند هر کسی را به خود علاقه و توجه هرکسی را جلب کند. برای تهیه این دسر جذاب و لذیذ نیازی به فر نیست و هرکسی می‌تواند با ساده‌ترین مواد اولیه آن را درست کند.

 درست کردن کرم کارامل از صفر تا صد کاری دشوار است و به زمان و مواد اولیه زیادی نیاز دارد اما فرمند با تولید پودر کرم کارامل بیشتر کار را انجام داده و بسیار ساده و در زمان کمی می‌توانید خوشمزه‌ترین کرم کارامل یخچالی را درست کنید.

پودر کرم کارامل فرمند از بهترین و سالم‌ترین مواد اولیه درست شده و با تهیه آن دیگر بابت دسر خود نگرانی نخواهید داشت.

هر بسته پودر کرم کارامل فرمند شامل پودر ۵۰ گرمی و یک بسته سس کارامل است.

برای درست کردن کرم کارامل یخچالی به مواد اندک زیر نیاز داریم؛

برای درست کردن دسر کرم کارامل ابتدا یک بسته پودر کرم کارامل فرمند را تهیه و پودر را با دو لیوان شیر مخلوط کنید. این ترکیب را به خوبی هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و همچنان به هم زدن ادامه دهید. وقتی به دمای جوش رسید اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه بجوشد و سپس زیر گاز را خاموش کنید.

بسته سس کارامل فرمند را کف قالب مدنظر خود بریزید و مایع آماده شده را روی آن اضافه کنید.

مایع کارامل باید به طور یکدست در قالب ریخته شود تا دسر شما زیباتر شود و پس از آن قالب را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

اگر دوست دارید دسرتان خوشمزه‌تر شود می‌توانید وقتی مواد کارامل سرد شد به آن مقداری خامه اضافه کنید و سپس در قالب بریزید. برای تزیین کرم کارامل می‌توانید از تکه‌های شکلات گالاردو با هر طعمی که دوست دارید یا تکه‌های میوه و مغز بادام و فندق استفاده کنید

2) دسرهای ساده و سریع یخچالی بدون شیر

در دنیای امروز توجه به تغذیه سالم مبتنی بر نیازها و حساسیت‌های غذایی افراد، اهمیت زیادی پیدا کرده است و بسیاری از افراد به دلایل مختلف مانند آلرژی به لاکتوز یا حساسیت به محصولات لبنی یا پیروی از رژیم  گیاهخواری به دنبال جایگزین مناسبی برای دسرهای بدون لبنیات هستند. درست کردن دسر بدون شیر می‌ تواند کمی چالش‌برانگیز باشد و از آنجایی که شیر همیشه نقش پررنگی در انواع دسر دارد، حذف آن می‌تواند انتخاب را دشوار کند.

اما دسرهای بدون شیر نه تنها برای افرادی که به محصولات لبنی حساسیت دارند، گزینه مناسبی است که حتی برای کسانی که به دنبال رژیم‌های فاقد لاکتوز هستند هم سالم و مفید است و ارزش غذایی بالایی هم دارند. یکی از ویژگی‌های آین نوع دسرهای بدون شیر قابلیت انطباق‌پذیری و تغییر‌پذیری آنهاست. شما می‌توانید با سلیقه و نیازهای غذایی خود مواد اولیه را تغییر دهید و دستورغذایی جدیدی خلق کنید. هم طعم خوشمزه‌ای دارند و هم زمان کمی برای تهیه‌شان نیاز دارید و هم مدت بیشتری در یخچال می‌توان نگه داشت.

در اینجا چند دسر بدون شیر را برایتان تهیه کرد‌ه‌ایم و این دستورهای ساده و سریع به شما کمک می‌کند تا بدون نیاز به محصولات لبنی، دسرهای خوشمزه و سالم تهیه کنید و از طعم جدید و متنوع آن لذت ببرید.

2-1) پودینگ آووکادو شکلاتی

برای این پودینگ بسیار سالم و خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم؛

  • آووکادو رسیده ۲ عدد
  • پودر کاکائو فرمند نصف پیمانه
  • عسل یک چهارم پیمانه
  • شیر بادام یا هر شیر گیاهی دیگر نصف پیمانه
  •  وانیل یک قاشق چایخوری
  • کمی هم نمک

برای درست کردن دسر پودینگ آووکادو شکلاتی ابتدا آووکادو را در مخلوط‌کن یا غذاساز یا به صورت دستی به خوبی برش دهید و له کنید و سپس پودر کاکائو فرمند، عسل، شیر بادام، وانیل و نمک را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود. مواد را در هر ظرفی که می‌خواهید بریزید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. می‌توانید این دسر را در ظرفی بزرگ یا در لیوان‌ها و کاسه‌های مخصوص سرو بریزید.

برای تزئین آن هم می‌توانید از انواع مغزها یا تکه‌های میوه استفاده کنید. این پودینگ بسیار انرژی‌بخش و غنی و سالم است و اگر می‌خواهید کمی  شیرین‌تر شود می‌توانید اندکی شکر هم به مواد اضافه کنید. از طرف دیگر هم این دسر بدون شیر سرشار از چربی‌های سالم است و انتخابی عالی برای رژیم کتوژنیک هم به شمار می‌رود.

فاج کره بادوم زمینی

2-3) ترافل شکلاتی

یکی دیگر از دسری بسیار ساده و سریع یخچالی بدون شیر که هرکسی عاشقش می‌شود و می‌توانید در مهمانی‌هایتان آن را درست کنید؛ ترافل شکلاتی بدون شیر است. این نوع از دسر بسیار مقوی و مغذی است و برای درست کردن آن به مواد ساده‌ و در دسترس نیاز داریم.

برای این دسر به مواد زیر نیاز داریم:

  • بیسکوییت یک بسته
  • گردو خرد شده ۲۵۰ گرم
  • شکلات گالاردو فرمند با طعم دلخواه
  • پودر کاکائو فرمند ۵۰ گرم
  • آب نصف پیمانه
  • شکر ۲۵۰ گرم

برای درست کردن این دسر ابتدا بیسکوییت را خردکنید اما پودر نشوند و بهتر است کمی درشت‌تر باشند. سپس گردو خردشده را به آن اضافه کنید.

در مرحله بعد آب و شکر و پودر کاکائو فرمند را در قابلمه‌ای کوچک یا شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود. بعد از آن که کمی غلیظ شد آن را به مخلوط گردو و بیسکوییت اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای یک ساعت در دمای اتاق خنک شود.

در همین حین در کاسه‌ای دیگر شکلات گالاردو با هر طعمی که دوست دارید را رنده کنید. دستتان را کمی مرطوب کنید و از مواد بیسکوییت و گردو اندازه یک مشت بردارید و به صورت گرد گرد آن را به هم فشرده کنید و یکی یکی آنها را در شکلات رنده شده بغلتانید تا از شکلات پوشیده شود و آنها را در ظرف سرو خود بچینید و دو ساعت درون یخچال قرار دهید

دسر شکلات و آووکادو

2-2) فاج کره بادام زمینی

این دسر سرشار از مواد مغذی تنها با ۵ ماده اولیه درست می‌شود و بدون گلوتن و لبنیات و کربوهیدرات بسیار کم دسری عالی برای افرادی است که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند.

برای درست کردن فاج کره بادام‌زمینی به مواد زیر نیاز داریم

  • یک فنجان کره بادام زمینی فرمند
  • یک چهارم فنجان روغن نارگیل یا زیتون بکر
  • یک چهارم فنجان شربت افرا یا عسل
  • نصف قاشق غذاخوری وانیل
  • یک دوم فنجان شکلات تلخ گالاردو فرمند یا تکه‌های بادام زمینی
  • کمی نمک

ابتدا در یک قالب فلزی کاغذ روغنی بگذارید تا مواد به آن نچسبد. در یک کاسه متوسط کره بادام زمینی فرمند را بریزید و روغن نارگیل یا روغن زیتون بکر را به همراه شربت افرا و وانیل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. این مواد را در قالب فلزی بریزید و مواد را به هم فشرده کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن را در فریزر قرار دهید و سپس تکه‌های شکلات تلخ یا تکه‌های بادام را روی آن بریزید به طوری که سطح فاج را بپوشاند. نمک را روی مواد بریزید و حدود نیم تا یک ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود. وقتی فاج سفت شد آن را به صورت مربع برش دهید. فاج را تا ۳ ماه می‌توان در فریزر نگه داشت و هروقت خواستید تکه‌ای از آن را میل کنید.

 

ترافل شکلاتی

3) دسر ساده و سریع یخچالی بدون بیسکویت

دسرهای بدون بیسکوییت گزینه‌ای سالم‌تر سبک‌تر هستند و معمولا با استفاده از میوه‌های تازه و ژله و شیرهای گیاهی تهیه می‌شوند و علاوه بر طعم فوق‌العاده، ارزش غذایی بالایی هم دارند. این نوع از دسرها غیر از اینکه خواص زیادی برای سلامتی دارند، بخشی از نیازهای روزانه بدن به ویتامین و مواد معدنی را هم تامین می‌کنند. در این قسمت از مطلب به یکی از این دسرهای بدون بیسکوییت ساده و سریع یخچالی می‌پردازیم.

دسر سوپانگل موز از آن دسته دسرهای سالم و سریعی است که همه به ویژه کودکان را راضی می‌کند.

 

برای تهیه این دسر به مواد زیر نیاز داریم

  • پودر کاکائو فرمند دو قاشق غذاخوری
  • شیر یک لیتر
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • شکر ۵ قاشق غذاخوری
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • کره گیاهی ۱ قاشق غذاخوری
  • موز ۳ عدد
  • شکلات گالاردو فرمند یا طعم دلخواه ۱۵۰ گرم

برای درست کردن این دسر ابتدا در یک قابلمه شیر را بریزید و روی حرارت قرار دهید و در چند مرحله آرام آرام آرد و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس پودر کاکائو فرمند و تخم مرغ را به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. آنقدر این مواد را هم بزنید تا به غلظتی مانند فرنی برسد. سپس موزها را پوره و له کنید و آن را به همراه وانیل در مواد بریزید و مجدد هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. بعد از آنکه مواد جوش آمد کمی قل زد، گاز را خاموش کرده و کره و شکلات تلخ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

کف قالب مورد نظر خود را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. می‌توانید از لیوان‌های مخصوص دسر هم استفاده کنید.  سپس به مدت ۲ ساعت قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و به خوبی سفت شود. برای تزئین دسر هم می‌توانید از تکه‌های توت فرنگی یا پرتقال یا موز استفاده کنید

دسر سوپانگل موز

4) دسر ساده و سریع یخچالی کم هزینه

برخی اوقات می‌خواهیم دسری درست کنیم که ساده و سریع در عین حال کم هزینه باشد و با خانواده و دوستان میل کنیم اما نمی‌خواهیم هزینه و زمان زیادی را صرف آن کنیم. برای تهیه دسر کم‌هزینه راه‌های زیادی از جمله انواع ژله و انواع بستنی وجود دارد و به راحتی با تهیه انواع پودر ژله‌های فرمند که طعم‌های زیادی دارد می‌توانید این نوع از دسرها را درست کنید.

اما برخی اوقات هم می‌خواهیم چیزی متفاوت‌تر تهیه کنیم. پس این مطلب را بخوانید. دسر شیر و پودر کاکائو فرمند می‌تواند مشکل شما را حل کند.

 

دسر ساده و سریع یخچالی

برای درست کردن این دسر ساده و کم هزینه به مواد زیر نیاز داریم:

  • شیر ۳ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • پودر ژلاتین فرمند ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو فرمند ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

برای درست کردن این دسر کم هزینه و ارزان ابتدا ژلاتین فرمند را در مقداری آب سرد بریزید و سپس ظرف حاوی ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین حل شود و مایعی یکدست به دست بیاید.

سپس شیر را در شیرجوش روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود اما جوش نیاید. پودر کاکائو فرمند و شکر را درون شیر گرم شده بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شوند. وقتی به خوبی حل شدند، قابلمه را از روی گاز بردارید و ژلاتین را به آن اضافه کنید.

در ظرفی دیگر خامه را بریزید و هم بزنید تا پف کند و نرم شود و خامه را به ترکیب شیر و ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

قالب مورد نظر خود را با روغن کمی چرب کنید و مخلوط را درون قالب بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

می‌توانید برای تزئین آن از تکه‌های شکلات گالاردو یا میوه استفاده کنید

5) دسرهای ساده و سریع یخچالی شکلاتی

شکلات همیشه قسمت مهمی از جذابیت دسرها است و کم‌تر کسی هم پیدا می‌شود که شکلات دوست نداشته باشد. شکلات با انواع و اقسام طعم‌ها و درصدهای مختلف کاکائو، دست آدم را برای انتخاب طعم بنا به سلیقه خود باز می‌گذارد.

در این قسمت از مطلب می‌خواهیم چند نوع از دسرهای ساده و سریع یخچالی شکلاتی را با هم یاد بگیریم.

کیک موز و شکلاتی

5-1) کیک موز و شکلات

این دسر بسیار ساده و سریع و راحت است و فقط به دو الی ۳ مواد اولیه نیاز دارد. نه تخم‌مرغ می‌خواهد و نه نیازی به آرد و شکر دارد.

برای درست کردن این دسر به ۴ عدد موز و ۴۰۰ گرم شکلات گالاردو با هر طعمی که دوست دارید یا حتی ترکیبی از شکلات تلخ گالاردو و شیرین و اگر هم خواستید کمی پودر دارچین، نیاز داریم.

ابتدا در کاسه‌ای گود، شکلات‌های گالاردو فرمند را تکه تکه می‌کنیم و کاسه را روی قابلمه آب درحال جوش می‌گذاریم تا با حرارت غیرمستقیم ذوب شوند. شکلات‌ها را هم می‌زنیم تا زیر و رو شوند به یک میزان آب شوند. وقتی شکلات‌ بنماری شده کاملا نرم و یکدست شدند، کاسه را بردارید و کنار بگذارید.

موزها را با مخلوط‌کن یا همزن به خوبی له و مخلوط کنید تا بافتی نسبتا غلیظ به دست آید. سپس موزها را به همراه نصف قاشق دارچین به شکلات‌های ذوب‌شده اضافه کنید. مواد را خوب با همدیگر مخلوط کنید تا حدی که کاملا یکدست شوند.

یک لایه کاغذ روغنی در کف ظرفی درب‌دار بگذارید و مواد را داخل آن بریزید، در ظرف را بگذارید و برای ۲ الی ۳ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید. این دسر باید در یخچال سفت شود تا حدی که وقتی به سطح آن دست می‌کشید، مواد روی دستتان نچسبد.  وقتی به این مرحله رسید آن را از ظرف بیرون بیاورید و کاغذ روغنی را از آن جدا و به تکه‌های مساوی تقسیم کنید. می توانید برای تزیین این دسر از تکه‌های میوه و انواع مغزها استفاده کنید.

5-2) دسر کرم شکلاتی

یکی از دسرهای یخچالی خوشمزه که با بافت نرم و لطیفش می‌تواند توجه همه را به خود جلب کند و سفره و میز مهمانی‌های ما را زیباتر و جذاب‌تر کند، دسر کرم شکلاتی است. این دسر شکلاتی در جهان محبوبیت زیادی دارد و بسیار مقوی و انرژی‌زا  است. درست کردن کرم شکلاتی با پودر فرمند کاری بسیار راحت و سریع است و فقط کافی‌ست پودر کرم شکلاتی فرمند و مقداری شیر تهیه کنید.

برای درست کردن کرم شکلاتی، یک بسته پودر کرم شکلاتی فرمند را با دو لیوان شیر مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد و شروع به قل زدن کند. اجازه دهید به مدت دو دقیقه این مواد با هم بجوشند و سپس آن را از روی گاز بردارید. اگر دوست دارید که کرم شکلاتی‌تان طعمی خوشمزه‌تر داشته باشد می‌توانید یکی دو قاشق خامه به آن اضافه کنید.

سپس این مواد را به ظرف مورد نظرتان ریخته و مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

 

5-3) پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای شکلاتی یخچالی است. این دسر سرشار از مواد مغذی و انرژی‌زا است و برای افرادی که زمان زیادی برای درست کردن دسر ندارند، پیشنهاد می‌شود.

برای درست کردن پودینگ شکلاتی به مواد زیر نیاز داریم:

  • شکر دانه ریز نصف پیمانه
  • پودر کاکائو فرمند نصف پیمانه
  • نشاسته یک چهارم فنجان
  • شیر پرچرب نصف فنجان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • اندکی نمک

برای درست کردن پودینگ شکلاتی در یک قابلمه یا سایز متوسط شکر،‌ پودر کاکائو فرمند،‌نشاسته و نمک را بریزید و هم بزنید. این مواد را روی حرارت قرار دهید و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و باز هم مدام هم بزنید. وقتی این مواد به جوش آمد  اجازه دهید یک الی دو دقیقه با هم بجوشند تا مواد غلیظ شوند. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را به آن اضافه کنید تا کاملا یکنواخت شود.

در نهایت این ترکیب ساده را در ظرف مخصوص سرو بریزید و روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و خودش را بگیرد.

برای تزیین آن از خامه استفاده کنید و همچنین می‌توانید تا ۳ روز هم در یخچال نگه دارید

پودینگ شکلاتی
دسر ساده و سریع یخچالی

6) دسر ساده و سریع یخچالی با موز

موز از آن دست میوه‌هایی است که جدا از ویتامین‌های بسیار و خواص بی‌نظیر، خوشمزه و خوش خوراک  است و همه آن را دوست دارند. این میوه در تمام فصل‌ها موجود است و در هر دسری می‌تواند نقش اصلی یا نقش تزئین روی دسر را ایفا کند. موز همیشه به انواع دسر‌ها از جمله کیک و ژله‌ها طعم خوبی می‌بخشد و همه سلایق و ذائقه‌ها هم از آن استقبال می‌کنند.

دسر موز شکلاتی بسیار راحت و ساده است و به مواد زیر نیاز دارد:

  • شیر ۲ لیوان
  • موز ۳ عدد
  • خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
  • پودر ژلاتین فرمند ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو فرمند ۲ قاشق غذاخوری
  • شکلات گالاردو با هر طعمی که دوست دارید ۱۰۰ گرم

برای درست کردن این دسر ابتدا شیر و شکر را روی حرار قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و بعد پودر کاکائو و شکلات را به آن اضافه کنید. پس از آنکه شکلات‌ها به خوبی در شیر حل شدند و مواد یکدست شد، از روی حرارت برمیداریم و اجازه می‌دهیم تا سرد شود.

پودر ژلاتین فرمند را با آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. سپس موز و خامه را در مخلوط‌کن بریزید و وقتی خوب با هم مخلوط شدند، شیر سرد شده و ژلاتین را به آن اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید.

قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. این ترکیب را شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود. سپس آن را از قالب بیرون بیاورید و برای تزئین آن از توت فرنگی، تکه‌های شکلات یا پودر گردو و بادام استفاده کنید

7) دسر ساده و سریع با بستنی

با گرم شدن هوا و شروع تابستان دسرهای بر پایه بستنی بیش از پیش می‌چسبد و کارایی دارد. بعد از یک روز گرم و پر از مشغله انواع دسرها با بستنی می‌تواند انرژی را به شما برگرداند و حالتان را خوب کند.

برخی اوقات دوست داریم صرفا به یک بستنی ساده اکتفا نکنیم و تنها کافی ست با کمی خلاقیت و زمان دسری ساده و خنک درست کنیم.

برای درست کردن یک دسر ساده و سریع بستنی به مواد زیر نیاز داریم:

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکوییت‌ها را در داخل یک کاسه گود خرد و سپس کره را به خرده بیسکوییت‌ها اضافه کنید. بستنی را از قبل بیرون از فریزر بگذارید تا کمی نرم شود و آن را داخل کاسه بریزید  و مواد را هم بزنید تا بستنی با بیسکوییت‌ها مخلوط شود. پس از آن کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد. پس از نیم ساعت کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و خامه را روی مواد بریزید و صاف و سپس هم با سس شکلات فرمند آن را تزئین کنید.

دسرهای ساده و سریع یخچالی

اگر میخواهید دسرهای بیشتری تهیه کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته‌ باشید:

سئوالات متداول درباره دسرهای سریع و یخچالی

این سوال بستگی زیادی به نوع دسر دارد. برخی دسرها باید ۲ ساعت در یخچال قرار بگیرند و برخی دیگر را ممکن است از شب تا صبح در یخچال بگذاریم.

یکی از مزایای دسرهای یخچالی این است که می‌توان دستور پخت و مواد اولیه را بنا به ذائقه خود تغییر داد. برای مثال اگر شکلات تلخ دوست ندارید می‌توانید هرنوع دیگر شکلات را استفاده کنید.