کیک ماه رمضان؛ دسری خوشمزه و آسان برای سفرههای افطار
ماه رمضان زمانی است که سفرههای افطار با انواع دسرها و شیرینیهای خوشمزه و متنوع رنگین میشود. به ویژه که ماه رمضان با سال جدید همزمان شده باشد، باید در انتخاب دسرها و شیرینیها دقت بیشتری کرد تا هم سفره افطار درستی داشته باشیم و هم با حال و هوای عید نوروز همخوانی داشته باشند. پس یکی از انتخابهای عالی که میتوانید در خانه درست کنید، کیک است که یکی از محبوبترین دسرهای این ماه به حساب میآید و از سوی دیگر هم برای دید و بازدیدهای عید نوروز بسیار گزینه مناسبی است.
یکی از روشهای ساده و بیدردسر تهیه کیکی که هم برای ماه رمضان و هم برای ایام عید مناسب باشد، کیک یخچالی است که بدون نیاز به فر و با کمترین و دردسترسترین مواد اولیه آماده میشود. این کیک جذاب ترکیبی از شکلات و بیسکوییت است که در کمترین زمان هم آماده میشود، فقط کافیست پودرکاکائو فرمند و سس شکلات فرمند را داشته باشید.
در این دستور، با استفاده از پودر کاکائو فرمند و سس شکلات فرمند، یک کیک شکلاتی خوش طعم و لطیف درست میکنیم که به خوبی برای دورهمیهای افطار و روزهای عید مناسب است. این دسر علاوه بر طعم فوقالعاده، ظاهری جذاب هم دارد و همچنین بسیار مقوی و انرژیزا است.
طرز تهیه کیک رمضان
حالا دست به کار میشویم تا در کمترین زمان ممکن یک دسر خوشمزه برای سفره افطار آماده کنیم. ابتدا آرد سفید را در یک قابلمه مناسب الک و سپس پودر کاکائو فرمند را به آن اضافه کنید. وانیل و شکر را داخل قابلمه بریزید و شیر را اضافه کنید. سپس مواد را روی گاز بگذارید و مدام هم بزنید. کره را اضافه کنید و باز به هم زدن ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسد.
در این مرحله گاز را خاموش کرده و یک قالب گرد یا مستطیلی آماده کنید. روی هر بیسکوییت پتیبور سس شکلات فرمند بزنید و به آن را به بیسکوییت بعدی بچسبانید و داخل ظرف بچینید. بیسکوییتها باید لایه به لایه روی همدیگر چیده شود و در نهایت وقتی بیسکوییتها تمام شدند، روی آن را با سس شکلات فرمند به خوبی بپوشانید و برای ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
اگر دوست داشته باشید، میتوانید در بین لایههای این کیک خوشمزه، گردو یا حتی تکههای موز هم اضافه کنید.
برای تزئین کیک از پودر پسته یا گل محمدی هم استفاده کنید. یا حتی میتوانید شکلات چیپسی فرمند هم داخل مواد بریزید.
این کیک ماه مبارک رمضان یک دسر ساده و خوشمزه و مناسب هم برای سفرههای افطار و هم برای پذیرایی عید نوروز است که میتوان بنا به سلیقه و ذائقه خود آن را درست کرد. این کیک نیازی به فر ندارد و با استفاده از پودر کاکائو و سس شکلات طعمی غنی و بافتی نرم به دست میآید. پس حتما این کیک یخچالی را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک رمضان
- یک پیمانه آرد سفید
- یک پیمانه شکر
- یک بسته 100 گرمی پودر کاکائو فرمند
- دو لیوان شیر
- دو بسته بیسکوییت پتیبور
- سس شکلات فرمند
- پنجاه گرم کره
- یک قاشق چایخوری وانیل
- گردو یا خلال پسته (اختیاری)

اگر میخواهید دسرهای بیشتری تهیه کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره کیک رمضان
بله این کیک را میتوانید یک روز قبل از سرو آماده کرده و در یخچال نگه دارید تا طعم و بافت بهتری پیدا کند.
میتوانید از گردو، بادام، فندق یا حتی تکههای خرما و موز هم برای تنوع استفاده کنید.