دسرها نقش مهمی در دورهمی و مهمانیهای ما ایفا میکنند و همیشه همراه فنجانی قهوه یا چای پای ثابت پذیراییها هستند. بیشتر ما دوست داریم دسر را خودمان آماده کنیم اما به خاطر کمبود وقت شاید برایمان دشوار باشد. اگر دوست دارید دسری ساده با دمدستترین مواد اولیه و راحت و سریع داشته باشید، این یادداشت را تا آخر دنبال کنید.
یکی از انواع دسرهایی که بدون استفاده از فر میتوان در خانه درست کرد، کیکها و دسرهای یخچالی هستند که با مواد اولیه در دسترس و ساده میتوان درست کرد و در مقایسه با سایر دسرها زمان کمتری هم نیاز دارد.
میتوانید از انواع ویفرهای فرمند برای این دسرها استفاده کنید. فرمند برای همه ذائقهها و سلایق ویفرهای سالمی دارد که بنا به سلیقهتان میتوانید آنها را تهیه و با استفاده از آنها دسرهای خوشمزه و سریع و سالم درست کنید.
شما میتوانید از انواع ویفرهای فرمند مانند ویفر کاکائویی، موزی، توتفرنگی، پرتقالی، نارگیلی و غیره استفاده کنید اما ویفر شکلاتی برای این کیک مناسبتر است.
فهرست محتوایی دسر ساده و سریع یخچالی با بیسکوییت

به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- ویفر فرمند به تعداد لازم و طعم مورد نظر
- شیر ۳ لیوان
- نشاسته ذرت ۱ لیوان
- خامه یک فنجان
- پودر کاکائو فرمند ۳ قاشق غذاخوری
- شکلات تختهای فرمند یک بسته
چگونه درست کنیم؟
ابتدا مشغول درست کردن مایه کیک میشویم. برای این کار شیر را در یک قابلمه بریزید و نشاسته ذرت را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود. سپس پودر کاکائو فرمند را به آن اضافه کنید. این ترکیب را روی گاز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. غلظت مایه کیک باید مانند در حد غلظت فرنی باشد و سپس از روی حرارت بردارید.
هنگامی که مایه کیک سرد میشود، داخل یک ظرف پیرکس مربعی ویفرهای خود را بچینید. از ترکیب شیر و نشاسته و پودر کاکائو با ملاقه روی ویفرها بریزید و لایهای دیگر ویفر بچینید و دوباره مایه کیک را روی آنها بریزید. این کار را ادامه دهید تا قالب کاملا پر شود.
ظرف را برای حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود و مواد آن به هم بچسبند.
برای روی کیک یخچالی میتونید از گاناش شکلاتی استفاده کنید. برای تهیه گاناش شکلاتی میتوانید خامه را روی حرارت قرار دهید تا حبابهای ریز روی آن دیده شود و سپس با شکلات صبحانه فرمند ترکیب کنید. میتوانید از انواع طعمهای شکلات صبحانه فرمند مانند شکلات تلخ، فندقی، توت فرنگی و شیری استفاده کنید.
بعد از آن که کیک یخچالی شما کاملا خنک و منسجم شد، آن را از قالب خارج کنید و گاناش شکلاتی را روی سطح کیک بریزید و تزیین کنید. میتوانید کمی هم از پودر کاکائو یا قهوه فرمند یا تکههای موز و توتفرنگی برای تزئین روی کیک استفاده و نوش جان کنید

اگر میخواهید درباره شکلات بیشتر بدانید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره دسر بیسکوییتی
بله اساسا دسرهای یخچالی دست ما را برای انتخاب گوناگون باز میگذارد. هم میتوان از انواع ویفرهای فرمند یا طعمهای مختلف استفاده کرد و هم برای تزئین روی آن انواع میوه و مغز و آجیل به کار برد
میتوانید تا یک هفته کیک و دسرهای یخچالی را در یخچال نگه داشت اما هرچه تازهتر باشد، طعم و طراوت بهتری دارد.