یک راه آسان برای درست کردن کیکهای مرطوبتر و نرمتر اضافه کردن پودر آماده پودینگ به مایه کیک است. این کار را تقریباً با هر نوع مایه کیک که بخواهید میتوانید انجام دهید، فقط باید دقت کنید که چه ترکیب طعمی را میپسندید و دسر دلخواه خودتان را طبق آن انتخاب کنید.
مواد اولیه موردنیاز برای طرز تهیه کیک پرتقالی
طرز تهیه کیک شکلاتی
برای تهیه کیک با پودر دسر شکلاتی فرمند، پودر کیک شکلاتی فرمند را بردارید و با پودر دسر در یک کاسه بریزید. برای یک بسته پودر دسر فرمند یک بسته 450 گرمی پودر کیک مناسب است، اما اگر بسته شما کوچکتر از این مقدار بود میتوانید به همین نسبت مقداری از پودر دسر شکلاتی فرمند را کنار بگذارید. پودر کیک و پودر دسر شکلاتی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا طبق دستور روی جعبه پودر کیک پیش بروید. معمولا برای حاضر کردن پودر کیک آماده ممکن است به تخممرغ، روغن، شیر یا مواد دیگر احتیاج داشته باشید. طبق دستور این مواد را آماده کنید، فقط به خاطر داشته باشید که میتوانید به جای روغن مایع به همان مقدار کره آبشده و خنکشده استفاده کنید تا کیکتان عطر و بوی بهتری بگیرد. استفاده از شیر به جای آب هم نتیجه نهایی کارتان را بهتر خواهد کرد.
بعد از آماده کردن مایه کیک، شکلات چیپسی فرمند را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با مایه، مواد را فولد کنید. حالا مواد را در قالبی که از قبل با مقداری کره چرب کردهاید بریزید و در فر قرار دهید. فراموش نکنید که فر را هم باید حداقل پانزده دقیقه زودتر روشن کرده باشید تا گرم بشود. بهتر است قبل از آماده کردن مایه کیک فر را روشن کرده و قالب را چرب کنید.
کیک را طبق زمان توصیهشده روی بسته پودر کیک در فر قرار بدهید. بعد از آماده شدن کیک میتوانید با شکلات آبشده یا گاناش یا خامه شکلاتی آن را تزئین کنید.
این کیک در نهایت نسبت به کیکهای دیگر بافت نرمتر و شکلاتیتری خواهد داشت. میتوانید به راحتی این کیک را آماده کنید و در کنار عزیزانتان از محفلی گرمتر و شیرینتر از پیش لذت ببرید.