این کیک لقمهای خوشمزه و آسان یکی از دسرهای جالبی است که میتوانید با محصولات فرمند در خانه آماده کنید. لقمههای شکلاتی با یک سس غلیظ و شیرین آنقدر در کنار یک نوشیدنی داغ میچسبند که هیچ بعید نیست متوجه نشوید چندتا از آنها را میل کردهاید. پس در درست کردن این کیکهای خوشمزه با ما همراه باشید و از طعم خانگی دلچسبشان لذت ببرید.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک شکلاتی
تخممرغ سه عدد
شیر ۲۰۰ میلیلیتر
روغن مایع ۱۱۰ میلیلیتر
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای طرز تهیه سس شکلاتی خانگی
شیر ۴۰۰ میلیلیتر
پودر کاکائو فرمند سه قاشق غذاخوری
شکر یک پیمانه
نشاسته یک و نیم قاشق غذاخوری
شکلات گالاردو فرمند ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی
پودر کاکائو، بیکینگپودر، نمک و آراد را با هم الک کنید کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
در یک کاسه تخم مرغها را همراه شکر دو سه دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگشان روشن شود. بعد شیر و روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در نهایت مخلوط آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با ملایمت هم بزنید تا گلوله آرد در مواد باقی نماند. مایه کیک آماده است.
برای درست کردن این کیکهای تکنفره به قالب مافین کوچک این شکلی احتیاج دارید، برای تهیه این قالب میتوانید به دیجیکالا یا فروشگاههای آنلاین سربزنید:
اما اگر از این قالبهای شبیه قالب دونات در دسترس نداشتید میتوانید از هر قالب دیگری که ته آن کمی فرورفتگی داشته باشد، مثلاً بعضی از قالبهای کوچک کیک یزدی استفاده کنید.
قالب را با مقدار کمی کره چرب کنید و مایه کیک را به مقدار مساوی در هر کدام از خانههای قالب بریزید. کیکها را به مدت هشت تا ده دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که بپزند. میتوانید با یک خلالدندان از پختن کیک مطمئن شوید: اگر وقتی خلالدندان را وسط هر کدام کیکها فرو کنید و بیرون بیاورید تمیز باشد یعنی کیکها پختهاند.
بعد از پختن کیکها آنها را از فر بیرون بیاورید و تا خنک میشوند سس شکلاتی را آماده کنید.
شکلات گالاردو را خرد کنید. شیر، پودر کاکائو، شکر و نشاسته را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مواد را با ملایمت هم بزنید تا جوش بیایند. وقتی سس شکلاتی شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت بردارید و شکلاتهای خردشده را اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید تا زمانی که شکلات به طور کامل آب شده و سس غلیظتر بشود.
کیکها را از قالب بیرون بیاورید. سمت بالای کیکها موقع چیدن باید پایین روی ظرف سرو قرار بگیرد و سمت حفرهدار آنها رو به بالا باشند، پس اگر کیکها پف کردهاند آنها را ببرید و صاف کنید. با این خردههای کیک میتوانید توپکهای خوشمزهای درست کنید و آنها را در مقداری شکلات آبشده فرو ببرید تا یک مدل شیرینی دیگر هم برای کنار چای و قهوه داشته باشید.
کیکها را در ظرف بچینید و حفرهی روی آنها را با سس شکلاتی پر کنید. در صورت تمایل میتوانید آنها را با مقداری شکلات چیپسی، پودر پسته یا ترافل رنگی تزئین کرده و نوش جان کنید.