کیکی به زیبایی مخمل قرمز
کیک ردولوت یکی از کیکهای معروف و محبوب و متفاوت جهان است که به خاطر رنگ قرمز و بافت مخملیاش بسیار محبوب و پرمصرف است. این کیک در جشنها و مراسمها جایگاه خاصی دارد و در ایران هم روز به روز طرفداران خود را پیدا میکند. دیگر در بیشتر کافهها و قنادیها این کیک دیده میشود که از پرفروشترین محصولات هم به شمار میرود.
کیک ردولوت با رنگ قرمز جذاب و لایههای خوشمزه انتخاب افرادی است که میخواهند بهترین پذیرایی را داشته باشند و یک دسر خوشمزه آماده کنند. چند سال اخیر این کیک مخملی قرمز در قنادیها بسیار باب شده و روز به روز به محبوبیت آن افزوده میشود. تاریخچه این مخمل قرمز مبهم است اما براساس برخی روایتها این کیک در دهه ۱۹۲۰ میلادی در آمریکا درست و به سرعت میان مردم محبوب شد.
درست کردن کیک ردولوت کاری به نسبت سخت به همراه مواد اولیه زیاد و زمانبر است و افرادی که دوست دارند این کیک را در خانه با بهترین مواد اولیه درست کنند، برایشان شاید سخت باشد که خودشان دست به کار شوند و مجبور به تهیه این کیک با هزینههای زیاد از بیرون میشوند.
اما فرمند این مشکل را حل کرده و با تولید پودر کیک ردولوت کار را برای افرادی که این کیک را دوست دارند اما وقت یا توان درست کردنش را ندارند، راحت کرده است. پودر کیک آماده ردولوت فرمند کیفیت بینظیری دارد و کیکی حجیم با بافتی نرم و مرطوب با رنگی جذاب برایتان مهیا میکند. شرکت فرمند همیشه با خلاقیت در تهیه و ایجاد دسرهای جذاب و باکیفیت، شما را از دردسرهای درست کردن این دسرها در خانه یا هزینههای گزاف دسرهای آماده، نجات میدهد و اینبار هم با پودر کیک ردولوت گامی دیگر در جهت نوآوری برداشته است.
فهرست محتوایی معرفی محصول، پودر کیک ردولوت

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه پنکیک با مغز شکلاتی

میتوانید با تهیه پودر آماده کیک ردولوت به آسانی در خانه این کیک و دسر خوشمزه را درست کنید و با فنجانی قهوه و چای از آن لذت ببرید. گفتنی است این کیک به دلیل رنگ جذاب قرمزی که دارد، در مناسبتهای خاص مانند ولنتاین، تولد، سالروز ازدواج، کریسمس یا یلدا هم درست میشود
برای تهیه کیک ردولوت با پودر آماده مراحل زیر را دنبال کنید.
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- پودر کیک ردولوت فرمند
- روغن مایع مخصوص پخت و پز نصف پیمانه
- تخم مرغ ۳ الی ۴ عدد متوسط
- آب سه چهارم پیمانه
چگونه درست کنیم؟
قبل از هر کاری فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید گرم شود.تخم مرغها را در کاسهای بزرگ و گرد بشکنید و ۲ الی ۳ دقیقه با دور تند هم بزنید تا پف کند و رنگ آن روشن شود. آب و روغن را به آن اضافه کنید و با دور متوسط به مدت ۱ دقیقه مخلوط و سپس پودر کیک ردولوت فرمند را آرام آرام به مواد اضافه کنید. این ترکیب را با دور کند و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. قالب مدنظر کیک را با مقداری روغن چرب کنید یا کاغذ روغنی بگذارید و مواد را داخل آن بریزید.
وقتی به صورت خمیر درآمد، خمیر را در قالب مخصوص بریزید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک، میتوانید در پایان این مدت با یک خلال دندان آن را امتحان کنید. بدین صورت که یک خلال دندان را داخل مواد کیک ببرید و اگر خمیر به آن چسبید، اجازه دهید بیشتر در فر بماند و به خوبی بپزد. اجازه دهید کیک سرد شود و سپس از قالب بیرون بیاورید.
میتوانید داخل این مواد انواع مغزها مانند خلال بادام، تکههای گردو یا فندق بریزید تا کیک شما مقویتر و خوشمزهتر شود. همچنین میتوانید برای روی کیک از پودر کاکائو فرمند یا شکلات رنده شده گالاردو استفاده کنید.
با پودر کیک ردولوت فرمند به همین راحتی میتوانید یک کیک خوشمزه برای خود و خانواده و دوستانتان آماده کنید و از طعم اصیل آن لذت ببرید
