اسم ژله و دسر که میاد فوری یاد فرمند و محصولات خوشمزه آن میافتیم. ژلههای خوشمزه فرمند با تنوع طعمی بالا از ژله انار تا ژله طالبی، توی دنیای امروز کمکمان میکند، لحظههایی به شیرین لبخند داشته باشیم. ژله رنگینکمان فرمند در چهار طعم ژله طالبی، ژله توتفرنگی، ژله بلوبری و ژله موز کنار دستمان هست تا دسری مجلسی و خوشمزه روی میز داشته باشید.
طرزتهیه دسر رنگینکمان خوشمزه و مجلسی
ژله رنگینکمان یکی از دسرهای مجلسی و خوشمزه است که با پودر ژله رنگینکمان فرمند میتوانید آن را درست کنید. برای آموزش کامل و مرحله به مرحلهی طرزتهیه ژله رنگینکمان با مجله فرمند همراه باشید.
برای تهیه دسر رنگینکمان کافیست یک بسته پودرژله رنگینکمان فرمند داشتهباشید، امکان خرید این محصول از دیجیکالا هم دارید. برای دسر رنگینکمانی در ابتدای کار، ژله رنگینکمان که شامل ژله موز، ژله طالبی، ژله توتفرنگی و ژله بلوبری به همراه یک لیوان آب جوش درون یک کاسه میریزیم و به آرامی هم میزنیم تا پودر ژله بهطور کامل در آب حل شود.
پس از اینکه پودر ژله در آب حل شد، صبر میکنیم تا ولرم شود. در همین حین بستنی را از یخچال خارج میکنیم و در محیط آشپزخانه قرار میدهیم تا با دمای محیط هماهنگ شود.
حالا اگر محلول ژله ولرم شد، یک قاشق سرپر بستنی به آن اضافه کنید و همبزنید تا با هم یکدست شوند. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کمی روغن چرب کرده و ژله را درون قالب بریزید.
حالا قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا ژله نیم بند شود. پساز گذشت این زمان رنگ بعدی ژله را به روش بالا درست کرده و اضافه میکنیم. به همین ترتیب هر ۲۰ دقیقه یک رنگ ژله را به قالب اضافه میکنیم.
توجه داشته باشید زمان دقیق برای اضافه کردن هر ژله بیشتر از ۲۰ دقیقه نشود، چون ژله ها اگر مدت بیشتری در یخچال بمانند سفت تر میشوند و به لایه بعدی نمیچسبند. بعد از اضافه کردن لایه آخر قالب را در یخچال قرار میدهیم. حالا باید به مدت ۴ ساعت صبر کنیم تا ژله کاملا منسجم شود که هنگام خارج کردن آن از قالب لایهها از هم جدا نشوند. پس از گذشت این زمان قالب را روی ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم و ژله رنگینکمان را سرو میکنیم.