طرز تهیه گاناش ساده شکلاتی

13
آبان
گاناش یک ترکیب خوشمزه و شکلاتی است که معمولاً به عنوان یک لایهی خوراکی یا پوشش برای کیکها، کلوچهها یا دسرها استفاده میشود. تهیه گاناش ساده نسبتاً آسان است و به شما یک پوشش شکلاتی و لذیذ برای جذابتر شدن کیک و دسرهایتان میدهد.
در ادامه، یک روش ساده برای تهیهی گاناش شکلاتی را در مجله فرمند با هم ببینیم:
مطلب پیشنهادی: همه چیز درباره شکلات تلخ
مواد لازم:
200 گرم شکلات تلخ یا شیری گالاردو
200 میلیلیتر خامه
25 گرم کره (اختیاری)
طرز تهیه:
شکلات گالاردو را به قطعات کوچک بشکنید یا برش دهید و در یک کاسه بریزید.
خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی خامه شروع به جوشیدن کرد (اصطلاحاً چند تا قل ریز زد) آن را از روی حرارت بردارید.
خامهی داغ را به شکلات تازه ریز شده اضافه کنید. همچنین اگر میخواهید طعم کرهای بیشتری داشته باشید میتوانید کره را نیز اضافه کنید.
پس از استراحت، با استفاده از قاشق یا لیسک مواد را به خوبی ترکیب کنید تا یک مخلوط یکدست و بدون گلولههای شکلاتی به دست آید.
حالا گاناش شما آماده است. میتوانید آن را به مدت چند دقیقه دیگر استراحت دهید تا خنک شود و سپس به عنوان پوشش برای کیک، کلوچه، یا دسرها استفاده کنید.
در صورتی که بخواهید گاناش را نرمتر یا سفتتر کنید، میتوانید مقدار خامه یا شکلات را تغییر دهید. برای تهیه گاناش نرمتر، بیشتر خامه اضافه کنید و برای تهیه گاناش سفتتر، بیشتر شکلات به کار ببرید.
گاناش آماده شده را میتوانید در یخچال نگه دارید و به مدت 1-2 هفته استفاده کنید.
طعم های مختلفی مثل وانیل ، قهوه ، موز و پرتقال
نسبت معمولی برای تهیه گاناش شکلاتی یک به یک(یک قسمت شکلات به یک قسمت خامه) استفاده میشود اما این نسبت بسته به نوع شکلات و خامه ممکن است تغییر کند.