زندگی شیرین, طرز تهیه انواع دسر

چگونه پاستیل خونگی درست کنیم؟

پاستیل خانگی

پاستیل یکی از محبوب‌ترین تنقلات در بین کودکان و بزرگسالان است اما بسیاری از پاستیل‌های موجود در بازار حاوی شکر زیاد، رنگ‌های مصنوعی و مواد افزودنی است که مصرف مداوم آن‌ها می‌تواند برای سلامتی به ویژه برای کودکان مضر باشد. اما اگر پاستیل سالم و مفید بخواهید، خوب است که آن را در منزل و با مواد طبیعی و سالم تهیه کنید.

پاستیل به دلیل وجود ژلاتین، بسیار می‌تواند برای بدن مفید باشد و به رشد کودک کمک کند. در درست کردن پاستیل خانگی خوشمزه و سالم مهم است که پودر ژلاتین و ژله‌ای که به کار می‌برید، از برندی مطمئن باشد و می‌توانید با خیالی راحت از پودر ژلاتین و انواع طعم‌های ژله فرمند استفاده کنید تا هم پاستیل خانگی سالم و هم خوشمزه داشته باشید.

در اینجا می‌خواهیم طرز تهیه پاستیل خانگی را توضیح دهیم و از فواید ژلاتین بگوییم.

پاستیل میوه‌ای

فواید ژلاتین

ژلاتین یک ماده سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه است که به تقویت مفاصل، پوست و مو کمک می‌کند. ژلاتین حاوی لیزین است که به تقویت استخوان‌ها و به بدن در جذب کلسیم کمک می‌کند. بسیاری افراد برای کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان از ژلاتین استفاده می‌کنند که مفید و کمک‌کننده است. این ماده مفید همچنین برای جلوگیری از شکنندگی ناخن و تقویت مو بسیار عالی است. از سوی دیگر ژلاتین حاوی گلوتامیک اسید است که با تحریک معده به هضم غذا کمک می‌کند.

پودر ژلاتین فرمند را تهیه کنید و می‌توانید آن را در دسرهای زیادی بریزید. برای مثال می‌توانید داخل اسموتی‌های خود یا ژله‌های خود آن را اضافه کنید و یا با آنها پاستیل خانگی درست کنید.

برای درست کردن پاستیل خانگی به مواد زیر نیاز داریم؛

طرز تهیه پاستیل خانگی

در مرحله اول هر پودر ژله‌ فرمند را در کاسه‌ای ریخته و با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایعی شفاف به دست آید. می‌توانید از چند نوع طعم و رنگ ژله استفاده اما درکاسه‌های جداگانه مواد را درست کنید. چون برای رسیدن به بافت پاستیلی به ژلاتین بیشتری نیاز داریم، برای هر کاسه یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین اضافه کرده و باز هم هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

برای تهیه پاستیل خانگی می‌توانید از هر قالبی که دارید استفاده کنید اما ترجیحا از قالب‌های مخصوص شکلات یا پاستیل کمک بگیرید که شکل بهتری داشته باشد؛ پیشنهاد ما قالب طرح کرم است که بچه‌ها هم بیشتر دوستش دارند.

بهتر است این قالب‌ را با کمی روغن چرب کنید و سپس با یک ملاقه ژله را داخل قالب بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. حتی می‌توانید برای دو رنگ شدن پاستیل، نصف قالب را یک رنگ ژله و نصف دیگر را رنگی دیگر ژله بریزید. وقتی پاستیل‌ها سفت شدند، پاستیل‌ها را از قالب خارج کنید.

اگر می‌خواهید پاستیل شما کمی شیرین‌تر یا مدل شکری شود می‌توانید مقداری شکر در کاسه‌ای بریزید و پاستیل‌های آماده شده را روی شکر بغلتانید تا به آن بچسبد.

پاستیل خانگی شما آماده است. با استفاده از پودر ژله فرمند و ژلاتین فرمند می‌توانید پاستیل‌های خوشمزه، سالم و خانگی تهیه کنید. این روش نه تنها آسان است، بلکه به شما اجازه می‌دهد طعم‌ها و رنگ‌های متنوعی را امتحان کنید.

اگر میخواهید دسرهای خوشمزه درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته‌ باشید:

سئوالات متداول درباره پاستیل خونگی

 بله، اما اضافه کردن یک ساشه پودر ژلاتین باعث می‌شود پاستیل‌ها قوام بهتری داشته باشند و حالت جویدنی پیدا کنند.

پاستیل‌ها را در ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید تا ۱ هفته تازه بمانند.