دسر خوشمزه برای مهمانی

29
مرداد
دسر و ژله همواره جزو محبوبترین انتخابها در مهمانیها و جشنها بودهاند. یکی از دسرهای خوشمزه و متفاوت که میتوانید در مهمانیها و جشنها سرو کنید، لوکوم هویج است.
این دسر خوشمزه با طعمی منحصر به فرد، از هویج و نارگیل در کنار پودر ژلاتین باکیفیت فرمند ساخته شده و مطمئناً تمامی مهمانان را شگفتزده خواهد کرد. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را آموزش میدهیم.
1. ابتدا هویجها را پوست کنده و آن را حلقه حلقه نمایید؛ سپس آنها را در 1 لیتر آب داغ بجوشانید تا نرم شوند.
2. پس از پخته شدن هویجها،آنها را از آبکش عبور داده و آب آن را نگهداری کنید.
3. 1 لیوان از آب پخته شده هویج را نگه دارید و همراه با هویجها، آنها را در مخلوطکن یا آسیاب پوره کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
4. پودر ژلاتین خالص فرمند را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و سپس آن را 20 ثانیه در روی حرارت یا در مایکروویو حل نمایید تا ظاهری شفاف و خمیری به دست آید.
5. مواد را در یک قابلمه قرار داده و حرارت را به حد ملایمی برسانید؛ سپس نشاسته ذرت، شکر، فندق، پودر وانیل و ژلاتین حل شده را به ترتیب به مواد اضافه کنید و پشت سر هم، هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند.
6. حالا مخلوط را به آرامی و در قالب مناسب بریزید و آن را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا ببندد و به خوبی سفت شود.
7. پس از اینکه لوکوم هویج خوشمزه شما آماده شد، روی آن برشهای مربعی مختلف ایجاد کنید و هر یک را در پودر نارگیل بغلتانید تا ظاهری جذاب و مختلف به دست آید.
8. حالا لوکوم هویج آمادهی سرو شدن است. برای پذیرایی از مهمانان خود میتوانید از این دسر به همراه چای یا قهوه استفاده کنید و از تعریف و تمجید آنها لذت ببرید.
مطلب پیشنهادی: طرز تهیه کرم کارامل آماده فرمند
برای تزیین دسر لوکوم هویج، میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید تا ظاهر آن را جذابتر و چشمنوازتر بسازید. در ادامه، چند ایده برای تزیین لوکوم هویج را ارائه میدهیم:
۱. تزیین با فندق و نارگیل: میتوانید روی سطح دسر لوکوم هویج را با فندق خرد شده و پودر نارگیل تزیین کنید. فندق خرد شده به دسر زیبایی و خوشمزگی میبخشد و نارگیل خرد شده به آن طعم و مزهای خاص اضافه میکند.
۲. تزیین با بادام و هل: از بادام خرد شده و چند دانه هل برای تزیین دسر استفاده کنید. این روش به دسر لوکوم هویج طعم و بوی معطر و دلچسب میدهد.
۳. تزیین با میوههای تازه: از میوههای تازه مثل توت فرنگی، توت، نارنگی و کیوی برای تزیین دسر استفاده کنید. این میوهها ظاهر دسر را رنگارنگ و شاداب میکنند.
۴. تزیین با خامه: میتوانید روی دسر لوکوم هویج خامه یا کرم شانتی ریخته و آن را با چند دانه فندق یا توت فرنگی تزیین کنید.
با استفاده از هریک از این روشها یا ترکیبی از آنها، میتوانید دسر لوکوم هویج را تزیین کرده و به یک اثر هنری خوشمزه تبدیل کنید. این تزیینات باعث میشوند که دسر شما علاوه بر خوشمزگی، ظاهری جذاب و شگفتانگیز نیز داشته باشد و مهمانان شما را تحت تأثیر قرار دهد.
تهیه انواع ژله یا دسر لوکوم هویج، به چند نکته مهم نیاز دارد. نکات لازم برای تهیه این دسر خوشمزه عبارتند از:
جمع بندی
در این مقاله، دسر خوشمزه لوکوم هویج را آموزش دادیم. این دسر با هویج، فندق و نارگیل به همراه پودر ژلاتین فرمند تهیه میشود و طعم و ظاهری منحصر به فرد دارد. دسر لوکوم هویج، یک گزینه شیرین و خوشمزه برای مهمانیها و جشنهاست که تمامی مهمانان را مسحور خود میکند. با طرز تهیه انواع ژله لحظات شاد و خاطرهانگیزی را با عزیزان خود به اشتراک بگذارید.
برای دیدن انواع رسپی ژله و دسرهای مجلسی به مجله فرمند سر بزنید.
در هر پکیج پودر ژلاتین خالص فرمند، 4 ساشه پودر ژلاتین وجود دارد که میتوانید با توجه به ذائقه و میزان دلخواه از غلظت دسر، در دفعات مختلف اسفاده کنید.
بله. پودر ژلاتین فرمند از ژلاتین 100% خالص و حلال تشکیل شده است که برای انواع رژیم های غذایی و رژیم های لاغری بسیار مناسب و مغذی است.
با تهیه یک دسر ساده و سریع یخچالی میتوانید در کمترین زمان بعد از غذا یا میان وعده از مهمانهای خود پذیرایی کنید.
ژله لیوانی یکی از انواع سرو ژله و دسر بوده که به خاطر ظاهر جذاب و راحتی در پذیرایی از مهمانها بسیار محبوب و پرطرفدار است.