3 دستور ساده با شکلات صبحانه
مهم نیست که برای صبحانه بخواهید چیزی آماده کنید یا برای عصرانه، میانوعده یا دورهمی با دوستان و خانواده بخواهید چیری متفاوت، مقوی و لذیذ درست کنید. شکلات صبحانه همیشه انتخابی عالی است تا میز و سفرههایتان را متفاوت و خوشمزه کند.
امروزه در دنیای هنر آشپزی، شکلات صبحانه یکی از خاصترین و خوشمزهترین مواد غذایی است که میتواند به وعدههای غذایی ما اضافه شود و تجربهای شیرین و خوشمزه و مقوی برای ما بسازد.
شکلات صبحانه انواع مختلفی دارد و شرکت فرمند شکلاتهای صبحانه در طعمهای مختلف مانند شکلات صبحانه فندقی، کنجدی، فندقی تلخ، شیری و توتفرنگی را در وزنهای مختلف تولید کرده که با بهترین کیفیت مواد اولیه و خالصترین کاکائو درست شدهاند و میتوانید با تهیه انواع شکلات صبحانه فرمند، طعمی دیگر به دورهمی و صبحانههایتان بدهید و بیش از قبل عاشق شکلات شوید.
مصرف شکلات صبحانه فقط به آغاز روز منحصر نمیشود. هرچند خود شکلات صبحانه فرمند حتی به صورت خالی هم بسیار خوشمزه و مقوی است اما شما میتوانید با ۳ دستور غذایی که در پی می آید، در استفاده از شکلات صبحانه فرمند خلاقیت به خرج دهید و پذیراییهایتان را رنگینتر و خلاقانهتر کنید
فهرست محتوایی با شکلات صبحانه چی درست کنیم؟
کیک شکلات صبحانه
کیک شکلات صبحانه یکی از بهترین و خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید به راحتی آن را درست کنید. با هر کدام از انواع شکلات صبحانههای فرمند میتوانید این دسر جذاب را امتحان کنید.
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- یک شیشه شکلات صبحانه فرمند
- جهار عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه آرد
برای درست کردن کیک شکلات صبحانه خوشمزه در اولین گام بنا به سلیقه و ذائقهتان یکی از شکلات صبحانههای فرمند را انتخاب کنید. اگر می خواهید رژیمی باشد میتوانید از شکلات صبحانه تلخ فرمند استفاده کنید.
فر را بر درجه ۳۵۰ قرار دهید تا همه جای آن به خوبی گرم شود. ۱ شیشه شکلات صبحانه فرمند و تخم مرغها را درون کاسهای گود و بزرگ بریزید و با همزن برقی آن را خوب مخلوط کنید. تخم مرغها به پف کردن کیک کمک میکند و آنقدر هم بزنید که حجم این مواد دو برابر شود. سپس آرد را به آرامی به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مهم است که آرد کم کم به مواد اضافه شود تا همجنان لطافت خود را حفظ کند.
ظرف مورد نظر کیک را چرب کنید و خمیر را درون آن بریزید. دقت کنید که تمام اطراف ظرف چرب شده باشد و بعد از آن کاغذ روغنی را درون ظرف بگذارید و بهتر است آن را هم کمی چرب کنید که مواد به کاغذ روغنی نچسبد. مواد را به دما ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید و طی این مدت چند بار ظرف را بچرخانید تا همه جای آن خوب پخته شود.
وقتی کیک خوب پف کرد آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود تا به راحتی از قالب جدا شود. این کیک ساده و بسیار خوشمزه است اما اگر خواستید روی آن را تزئین کنید میتوانید از تکههای موز یا توتفرنگی به همراه گردو یا بادام زمینی استفاده کنید.
حتی میتوانید کمی گردو و تکههای موز کوچک به موادتان بزنید و بعد داخل فر قرار دهید.
از عطر و طعمش لذت ببرید و برای پذیرایی از دوستان و خانواده استفاده کنید
رول شکلاتی با خمیر یوفکا
این دسر هم برای صبحانه عالی است و هم برای پذیرایی و عصرانه! درست کردنش هم کاری ندارد و به مواد کمی نیاز دارید. همه عاشق این دسر میشوند و تنها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه باید برای آماده کردنش وقت بگذارید.
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- خمیر یوفکا مستطیلی ۱ بسته
- کره ذوب شده
- شکلات صبحانه فرمند یک شیشه
در قدم اول یکی از انواع شکلات صبحانههای فرمند و یک بسته خمیر یوفکا را انتخاب و تهیه کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید. ابتدا خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید تا با دمای محیط از حالت فریز خارج شود. روی یک لایه خمیر را با قلم به کره ذوب شده آغشته کنید تا سطح خمیر کاملا چرب شود. مقداری از شکلات صبحانه را داخل خمیر بریزید و دو طرف خمیر را به سمت داخل و به صورت رول بپیچید.
داخل سینی فر را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و رولهای شکلات را داخل آن بچینید. سپس تا زمانی که دو روی خمیر طلایی شود، آنها را در فر قرار دهید.
اگر هم فر ندارید میتوانید رولها را سرخ کنید. همچنین میتوانید داخل این مواد، تکههای گردو یا بادام زمینی یا تکههای ریز شده موز بریزید و در یک صبح یا عصر دلانگیز با چای یا قهوه میل کنید
مطلب پیشنهادی: سه پیشنهاد جذاب و خوشمزه صبحانه برای بچه ها
پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه
این پنکیک بسیار مقوی است و به خاطر مواد مغذی موجود در آن میتواند هم صبحانهای عالی و هم میانوعده بسیار خوبی برای شما و بچههایتان باشد و همه هم آن را دوست خواهند داشت.
به چه چیزهایی نیاز داریم؟
- شکلات صبحانه فرمند با طعم دلخواه یک شیشه
- آرد یک پیمانه سر خالی
- شیر نصف پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- روغن یا کره ذوب شده نصف پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- شکر نصف پیمانه
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن دستی هم بزنید تا رنگ آن کرم روشن شود و سپس شیر و روغن را اضافه کنید و در حدی که مواد با هم مخلوط شود، آن را هم بزنید. در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر را هم هم ترکیب کنید و طی دو مرحله مواد را الک و به ترکیب اضافه کنید.
ماهیتابه کوچک و نچسب را روی گاز قرار دهید نیازی به چرب کردن و اضافه کردن روغن ندارد. حدود یک ملاقه از مواد پنکیک را داخل تابه بریزید و کمی صبر کنید تا خودش را بگیرد و یک قاشق سر خالی شکلات صبحانه روی آن بگذارید و مجدد یک ملاقه سر خالی از مواد پنکیک را روی همه آن بریزید.
اجازه دهید تا پنکیک خودش را بگیرد و زیرش طلایی شود. وقتی یک سمت آن طلایی شد، آن را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگرش هم طلایی شود.
این کار را تا اتمام مواد تکرار کنید و اجازه دهید پنکیکهای مغزدار خنک شوند.
به مواد داخل پنکیک میتوانید مغزهای مختلف هم اضافه کنید فقط یادتان باشد که حسابی ریز شده باشند
اگر میخواهید درباره شکلات بیشتر بدانید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره شکلات صبحانه
شکلات صبحانه حاوی قند ساده و پیچیده است که به سرعت به انرژی تبدیل میشود و روی خلق و خو هم تاثیر مثبت زیادی دارد.
خوردن شکلات صبحانه باعث تامین انرژی شما در طول روز میشود و خواص بیشمار دیگری دارد که میتوانید در مطلب خواص شکلات صبحانه و مقاله خواص فندق شکلات صبحانه فندقی مطالعه بفرمایید.
بله، فرمند انواع شکلات صبحانه در وزنهای مختلف دارد و میتوانید شکلات تلخ صبحانه را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
اگر به دنبال یک رژیم غذایی پرطرفدار هستید حتما