طرز تهیه انواع دسر

کیک کرپ شکلاتی با شکلات صبحانه

کیک کرپ شکلاتی با شکلات صبحانه فرمند

برای کسانی که امکان تهیه کیک در فر را ندارند یک پیشنهاد خوشمزه و هوس‌انگیز داریم: یک کیک شکلاتی با لایه‌های نازک کرپ و یک عالمه شکلات صبحانه لابه‌لای لایه‌های آن.

کرپ در واقع یک پنکیک نازک است که به دو شکل شیرین یا شور تولید می‌شود. شکل شیرین آن معمولاً برای صبحانه همراه شکلات صبحانه، مربا، عسل، و انواع سیروپ‌های طعم‌دار سرو می‌شود و شکل شور آن به همراه پنیر، ژامبون، سبزیجات و مواد دیگر در وعده‌های ناهار و شام پرطرفدار است. جالب است بدانید که این خوراک خوشمزه اصالتاً مربوط به ناحیه‌ای کوچک در غرب کشور فرانسه است، اما امروزه در تمام فرانسه، بلژیک و کانادا محبوب است و در سراسر جهان هم آن را می‌شناسند. کیک کرپ در قرن نوزدهم با نام mille crepe ابداع شد که معنای آن در زبان فرانسه «هزار کرپ» است، اما نگران نباشید، این کیک خوشمزه خیلی راحت‌تر از آن که فکر کنید آماده می‌شود. برای یادگرفتن طرز تهیه کیک کرپ شکلاتی با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • تخم مرغ شش عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • آرد یک پیمانه
  • پودر کاکائو فرمند سه قاشق غذاخوری
  • شیر دو پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • شکلات صبحانه فندقی فرمند یک پیمانه

طرزتهیه کرپ شکلاتی با شکلات صبحانه فرمند

تخم مرغ، شکر، پودر کاکائو و آرد را با ویسک هم بزنید تا مخلوط یکدستی شکل بگیرد. در حال هم زدن شیر و پس از آن روغن را هم به تدریج به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. مایه کرپ آماده است.

یک ماهیتابه نچسب به قطر بیست سانتی‌متر را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار بدهید و حواستان باشد موقع آماده کردن پنکیک‌ها لازم نیست حرارت را کم کنید. با اسپری روغن ماهیتابه را چرب کنید. اگر اسپری در دسترس ندارید می‌توانید مقدار کمی کره یا روغن کف تابه بریزید، بعد با یک دستمال تمیز کف تابه بکشید تا چربی پخش شده و مقدار اضافی آن هم گرفته شود. بین سرخ کردن کرپ‌ها لازم نیست دوباره ماهیتابه را چرب کنید، چون مایه کرپ خودش‌ مقداری روغن دارد و همان مقدار کافی است.

مقدار خیلی کمی از خمیر را کف ماهیتابه بریزید و با چرخاندن تابه آن را کامل کف ماهیتابه پهن کنید. بهتر است با یک دست ماهیتابه را بلند کنید و با دست دیگر خمیر را بریزید و بلافاصله تابه را بچرخانید. بعد از حدود یک دقیقه که کرپ خودش را گرفت، با نوک انگشت (احتیاط! مراقب باشید نسوزید) یا کف‌گیر آن را بلند کنید و برگردانید. طرف دوم کرپ هم خیلی سریع حاضر می‌شود، بلافاصله آن را کف بشقاب پهن کنید تا خنک شود و سراغ درست کردن کرپ بعدی بروید. کرپ‌های آماده شده را بهتر است روی هم نچینید تا خمیر نشوند.

با این دستور و این اندازه از ماهیتابه حدود 15 کرپ حاضر می‌شود. صبر کنید تا کرپ‌ها خنک شوند، بعد می‌توانید کیک را آماده کنید.

یک کرپ را وسط بشقاب سرو قرار دهید، روی آن یک لایه نازک از شکلات صبحانه پهن کنید و یک کرپ دیگر روی آن قرار دهید. بهتر است مقدار شکلات بین لایه‌ها تا جای ممکن کم و یک‌اندازه باشد تا کیک‌تان خوشگل‌تر بشود. به همین شکل تمام لایه‌ها را روی هم بچینید.

روی کیک کرپ را می‌توانید با یک لایه شکلات صبحانه، مقداری فندق و یا برش‌های میوه تازه تزئین کنید.