طرز تهیه انواع دسر

کیک وانیلی ساده

کیک وانیلی ساده

کیک وانیلی از ساده‌ترین و پرکاربردترین کیک‌هاست، به راحتی و با کمترین دردسر می‌توانید درست‌اش کنید، کیک حساسی نیست و می‌توانید از نتیجه‌اش مطمئن باشید و در ضمن انواع تزئین کیک با خامه و باترکریم و آیسینگ و گاناش و... هم برای آن مناسب است. یک کیک وانیلی خوشمزه را می‌توانید هم برای انواع مناسبت‌های تولد و سالگرد درست کنید و هم برای عصرانه‌ای گرم و خوشمزه و خوش‌بو در کنار خانواده.

مواد لازم برای کیک وانیلی ساده:

آرد سفید .....................................................دو و نیم پیمانه (325 گرم)

بیکینگ‌پودر .................................................دو و نیم قاشق چایخوری

نمک ...........................................................نصف قاشق چایخوری

کره ............................................................ سه‌چهارم پیمانه (168 گرم)

شکر ...........................................................یک و نیم پیمانه (310 گرم)

روغن ........................................................ مایع سه قاشق غذاخوری

وانیل ......................................................... نصف قاشق چایخوری

تخم‌مرغ .................................................... چهار عدد ( درشت)

شیر ............................................................یک و یک‌چهارم پیمانه

ما برای راحتی کارتان پیشنهاد می‌کنیم از پودر کیک وانیلی فرمند استفاده کنید:

پودرکیک وانیلی فرمند ...................................یک بسته

 تخم مرغ ....................................................سه عدد

شیر یا آب ....................................................150 گرم

روغن........................................................... 100 گرم

 

کیک وانیلی ساده با پودر کیک وانیلی فرمند در سه مرحله حاضر می‌شود.

 3عدد تخم مرغ را در ظرف مورد نظر شکسته و 2 الی 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا پف کند و رنگ آن روشن شود. 150 گرم شیر یا آب را با 100گرم روغن به تخم‌مرغ ها اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید.

برای قدم بعدی پودر کیک را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند به مدت 1 دقیقه مخلوط نمایید. حالا کف قالب را چرب کنید یا به جای آن از کاغذ روغنی قرار دهید. مایه را داخل قالب بریزید و در فر قرار دهید.

در آخر بعد از 45 دقیقه سطح کیک پف کرد، با استفاده از چنگال از پخته شدن کیک مطمئن شوید و در آخر با استفاده از بسته تزئینی داخل پودر کیک فرمند یک کیک خوشمزه با تزئینی حرفه‌ای دارید. برای میان وعده‌های خوشمزه به مجله فرمند سربزنید.

طرز تهیه کیک وانیلی ساده

کره را زودتر از یخچال بیرون بیاورید تا نرم بشود. سه قالب بیست‌سانتی یا دو قالب 23 سانتی را با کره چرب کنید، کف‌شان کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید. فر را هم با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد (350 درجه‌ی فارنهایت) روشن کنید تا گرم بشود.

آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

کره، شکر، روغن و وانیل را در یک کاسه‌ی جادار بریزید و سه چهار دقیقه با هم‌زن برقی بزنید تا مخلوط به رنگ روشن در بیاید و پف کند. بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید. کناره‌های کاسه را با لیسک تمیز کنید و روی بقیه‌ی مواد بریزید تا مطمئن شوید تمام مواد به خوبی با هم مخلوط می‌شوند.

نیمی از مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و هم بزنید، بعد شیر را به بقیه‌ی مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مایه‌ی کیک حالت دَلَمه پیدا می‌کند که طبیعی است.

در مرحله‌ی آخر بقیه‌ی آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شود.

مایه‌ی کیک را به مقدار مساوی در قالب‌ها بریزید. می‌توانید برای این کار از ترازو هم کمک بگیرید تا سه کیک دقیقاً یک‌اندازه داشته باشید. اگر خواستید با ترازو اندازه بگیرید یادتان باشد که قبل از شروع کار کاسه‌تان را وزن کنید تا بتوانید وزن مایه‌ی کیک را حساب کنید.

قالب‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید تا زمانی که کیک آماده شود، بعد آن‌ها را از قالب بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن، به شکل دلخواه تزیین کنید.