این کیک شکلاتی جزو کیکهای سوراخسوراخ محسوب میشود که در دههی هفتاد میلادی به محبوبیت زیادی دست پیدا کردند. در این دستورها بعد از پخت کیک روی آن را با یک سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنند و بعد با ریختن مایع دلخواهی که به خورد کیک برود، رطوبت و طعم کیک را از این رو به آن رو میکنند. کیکهای سوراخسوراخ به خاطر تنوع، راحتی و طعم لذیذشان در سالهای اخیر دوباره به محبوبیت رسیدهاند. پیش از این هم دستور کیک ژلهای را برایتان گفتیم که ژلهی توتفرنگی روی کیک سفید ساده اضافه میشد. این یکی دستور، کیک شکلاتی راحت و خوشمزهای است که با دوتا از پرطرفدارترین محصولات فرمند در آشپزی آماده میشود: پودر کاکائو و سس شکلات.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک شکلاتی
آرد سفید یک پیمانه
پودر کاکائو فرمند یکچهارم پیمانه+2 قاشق غذاخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ریزدانه سهچهارم پیمانه
ماست یکچهارم پیمانه
روغن مایع یکچهارم پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
تخممرغ یک عدد
سس شکلات فرمند دوسوم پیمانه
خامه یا فراستینگ شکلاتی دو پیمانه
طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلاتی
فر را با دمای 175 درجهی سانتیگراد روشن کنید. یک قالب مربعشکل به ضلع بیست سانتیمتر را با کره چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید.
در یک کاسهی بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک و شکر را بریزید و با ویسک مخلوط کنید. در یک کاسهی دیگر ماست، روغن مایع و تخممرغ را با همزن دستی خوب بزنید تا سبک شود. بعد این مواد را به مواد خشک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، طوری که گلولهی آرد در مایه باقی نماند. مایهی کیک را در قالبی که آماده کرده بودید بریزید و آن را به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا کیک بپزد.
بعد از پختن کیک، آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید کاملاً خنک بشود. بعد سطح کیک را با سیخ چوبی یا چنگال یا خلال دندان یا هر ابزار دیگری که دم دست داشتید سوراخ سوراخ کنید. سس شکلات فرمند را روی سطح کیک به شکل یکنواختی بریزید و اجازه بدهید کاملاً جذب کیک بشود، بعد روی کیک را با خامه یا فراستینگ شکلاتی دلخواه خودتان بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. برای سرو میتوانید با ترافل یا خردههای شکلات یا چیپس شکلات روی خامه را تزئین کنید، بعد دسر را به شکل مربعی برش بزنید و برشها را دانه دانه برای سرو از قالب بیرون بیاورید.
این کیک بعد از چند ساعت تا یک روز بعد از پخت خوشمزهتر هم میشود. برای تجربه دنیای خوشمزگی با مجله فرمند همراه شوید.