دسرهای تکنفره و لیوانی از انواع دسر شیک و پرطرفدار هستند که با کمی سلیقه میشود آنها را به زیباترین شکل ممکن با تنوع بسیاری در مهمانیها و مناسبتهای خاص سرو کرد . پودر دسر اکلیلی فرمند در این دسر لایهای حال و هوای جادویی به میزهای مهمانیتان میبخشد.
مواد لازم برای دسر لایه ای
دسر اکلیلی فرمند با طعم انار پنج بسته
خامهی فرمگرفته دو لیوان برای دسر و مقداری برای تزیین
توتفرنگی و سس توتفرنگی فرمند برای تزئین
طرزتهیه دسر لایه ای
برای تهیهی این دسر باید اجازه بدهید هر لایه به مقدار کافی در یخچال بماند تا خودش را بگیرد، برای همین به حداقل ده ساعت زمان احتیاج دارید وبهتر است از پیش برنامهریزی کنید که کی دستبهکار شوید
هر لایه را درست کنید، در ظرف بریزید و اجازه دهید در یخچال ببندد و بعد لایهی بعدی را روی آن اضافه کنید. فراموش نکنید که اگر قرار است دسر شما مدت طولانیتر (مثلاً شب تا صبح) در یخچال بماند، روی ظرفهایتان را با سلفون بپوشانید تا دسر آب زیادی از دست ندهد.
لایهی اول
دو لیوان آب جوش را با یک بسته پودر دسر اکلیلی با طعم انار مخلوط ک ا دوست داشتید میتوانید از هر دسر دیگری با رنگ و طعم دلخواه خودتان هم استفاده کنید، اما دسرهای اکلیلی با جلوهی جذاب و متفاوت، جلوهی بینظیری به این دسر تکنفره میدهند
پودر دسر را کامل در آب حل کنید و هم بزنید. یک لایه از آن را به مقدار مساوی در ظرفهایی که حاضر کردهاید بریزید و ظرفها را بین یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا دسر اکلیلی ببندد.
لایهی دوم
دو لیوان آب جوش را با یک بسته پودر دسر اکلیلی با طعم انار مخلوط کنید. وقتی پودر دسر خوب در آب جوش حل شد مدتی صبر کنید تا به دمای محیط برسد و کمی خنک شود، سپس یک لیوان خامهی قنادی به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به شکل یکنواختی با هم مخلوط بشوند. این مخلوط را به مقدار مساوی در ظرفهای دسر و روی لایهی اول که بستهشده بریزید. مایع دسر را با ملایمت روی لایهی اول پخش کنید و بعد ظرفها را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا لایهی دوم هم ببندد.
لایهی سوم
لایهی سوم را مثل لایهی اول با مخلوط کردن پودردسر با دو لیوان آب جوش حاضر کنید. چند دقیقه صبر کنید تا این ترکیب کمی خنک شد و به دمای محیط برسد، بعد لایهی جدید را روی لایهی قبلی در ظرفهای سرو اضافه کنید. دوباره ظرفها را یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا این لایهی دسر هم خودش را بگیرد
لایهی چهارم
مثل لایهی دوم، پودر دسر اکلیلی را ابتدا با آب جوش، مخلوط کرده و بعد خامهی قنادی را به آن اضافه کنید. این مواد را هم روی لایهی قبلی در ظرفهای مورد نظر به مقدار مساوی تقسیم کنید و یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
لایهی پنجم
لایهی آخر را هم مثل اولین لایه دسر ساده بریزید.بعد از بستن لایهی آخر، روی لیوانها را با خامهی فرمگرفته شکوفه بزنید و با یک توتفرنگی تزئین کنید. میتوانید مقداری سس توتفرنگی فرمند هم روی خامه بریزید تا طعم شیرین آن دسر خوشمزهتان را کامل کند.