بازی کردن با طعمها و شکلهای قدیمی و تکراری خیلی وقتها به خلق ایدههای جالب و جدید ختم میشود. این دسر لیوانی با لایهی بیسکوییتی ترکیب خوشمزهای است از پودینگ شکلاتی فرمند با یک لایهی بیسکوییتی خوشمزه که به شکلی متفاوت سرو میشود و حتماً مورد توجه عاشقان شکلات و چیزکیک و البته کوچولوهای طرفدار شیرینی قرار خواهد گرفت. اگر دنبال یک دسر سریع و راحت میگردید که خوشگل و منحصربهفرد هم باشد این دستور را امتحان کنید.
مواد لازم طرز تهیه پودینگ شکلات
- پودر دسر پودینگ شکلاتی فرمند یک بسته
- شیر سرد سه و نیم لیوان (750 میلیلیتر)
- بیسکوییت دیجستیو خردشده یک پیمانه
- کرهی آبشده دو قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق غذاخوری
- لیوان بزرگ یا شیشه مناسب سرو دسر چهار عدد
- خامهی فرمگرفته و رندهی شکلات یا سس شکلاتی فرمند برای تزئین
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
برای طرز تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا شکر، پودر بیسکوییت و کرهی آبکرده را با هم مخلوط کنید. اگر دوست داشتید میتوانید کمی پودر دارچین هم روی بیسکوییتها بپاشید تا دسرتان عطر گرم دارچین را به خودش بگیرد. مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کف یکی از ظرفهای دسرتان بریزید و کمی فشار دهید.
حالا پودینگ شکلاتی فرمند را طبق دستور روی بسته با شیر آماده کنید، بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از این که پودینگ شکلاتی خنک شد، آن را به مقدار مساوی روی لایهی بیسکوییتی در هر کدام از ظرفها بریزید. روی ظرفها را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل سی دقیقه در یخچال قرار بدهید. قبل از سرو کردن روی ظرفها را با خامهی فرمگرفته شکوفه بزنید و با رندهی شکلات یا سس شکلاتی فرمند تزئین کنید. برای دسرهای شکلاتی و خوشمزهتر به طرزتهیه کیک شکلاتی با سس شکلات سربزنید.