طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه کیک یخچالی

دسر یخچالی بدون فر

انواع دسر و کیک یخچالی جان می‌دهد برای روزهای گرم تابستانی و وقتی که حوصله‌ی آشپزی و گرمای اضافه نداریم. این نوع از کیک و دسر برای مهمانی‌ها هم گزینه‌ی مناسبی است و می‌شود یک روز زودتر آن را درست کرد و در یخچال نگه داشت. دسر تابستانی خنک و خوشمزه‌ای که برایتان در نظر گرفتیم چهار لایه‌ی لذیذ از شکلات و خامه و پودینگ دارد و به اسم لازانیای شکلات هم شناخته می‌شود.

مواد لازم برای طرز تهیه کیک یخچالی

بیسکوییت شکلاتی کرم‌دار (مثل ارئو) 36 دانه

کره‌ی آب‌شده 85 گرم (شش قاشق غذاخوری)

پنیر خامه‌ای 225 گرم

شکر یک‌چهارم پیمانه

شیر سرد دو قاشق غذاخوری

خامه‌ی فرم‌گرفته 340 گرم

پودینگ کاکائویی فرمند یک بسته‌ی 135 گرمی

شیر سه پیمانه

شکلات خردشده یا چیپس شکلات یک پیمانه

سس شکلاتی یا کاراملی فرمند برای تزیین

طرز تهیه کیک یخچالی

یک قالب مستطیلی‌شکل 33*23 سانتی‌متر را با کره خوب چرب کنید. حتماً این کار را انجام بدهید تا مخلوط بیسکوییتی به کف قالب نچسبد.

بیسکوییت‌ها را در یک زیپ‌کیپ بریزید و با وردنه روی آن‌ها بکوبید تا خوب پودر شوند. این کار را در غذاساز هم می‌توانید انجام دهید. بعد کره‌ی آب‌شده را با پودر بیسکوییت خوب مخلوط کنید. مواد را کف قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید، بعد قالب را بیست دقیقه در یخچال بگذارید.

پنیر خامه‌ای را در یک کاسه‌ی متوسط بریزید و با هم‌زن برقی هم بزنید تا نرم و پف‌دار بشود. دو قاشق غذاخوری شیر سرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد یک پیمانه از خامه‌ی فرم‌گرفته را با آن مخلوط کنید این مواد را روی لایه‌ی بیسکوییتی در قالب پهن کنید و قالب را ده دقیقه‌ی دیگر در یخچال قرار دهید.

پودر دسر کاکائویی فرمند را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید. مدام مخلوط را هم بزنید تا جوش بیاید و دو سه دقیقه بجوشد. بعد آن را کنار بگذارید و بعد از این که از حرارت افتاد آن را در یخچال قرار دهید تا خنک بشود. بعد از ده تا بیست دقیقه آن را از یخچال درآورید و روی لایه‌ی خامه‌ای کیک یخچالی پهن کنید. قالب را دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا پودینگ خودش را کامل بگیرد.

بقیه‌ی خامه‌ی فرم‌گرفته را روی پودینگ پهن کنید و روی آن شکلات خردشده یا چیپس شکلات بپاشید. اگر این دسر خوشمزه را برای بچه‌ها درست می‌کنید بد نیست که روی آن را با شوکواسمارت‌های رنگی و خوشگل فرمند تزیین کنید. دست آخر با سس شکلات یا کارامل فرمند تزیین را کامل کنید، ظرف‌تان را قبل از سرو حداقل سه تا چهار ساعت در یخچال بگذارید و بعد مربعی برش بزنید.