کیک شکلاتی خیس با بافت نرم و مرطوبش یکی از مدلهای محبوب دسرهای شکلاتی است. به کمک این دستور عالی میتوانید یک کیک شکلاتی خیس دوطبقه را به آسانی و فقط با استفاده از یک کاسه و همزن آماده کنید. در تهیه این کیک شکلاتی خوشمزه به کمک پودرکاکائوی فرمند با ما همراه باشید.
مواد لازم طرزتهیه کیک شکلاتی خیس
آرد سفید دو پیمانه
شکر دو پیمانه
پودر کاکائوی خالص فرمند سهچهارم پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
جوش شیرین یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
روغن مایع یا کره آبکرده نصف پیمانه
تخم مرغ درشت دو عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
قهوه دمشده یک پیمانه
فراستینگ شکلاتی برای تزئین کیک
طرز تهیه کیک شکلاتی
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. دو قالب گرد 22 سانتیمتری را با کره چرب کنید و کف آنها کاغذ روغنی بیندازید.
این کیک را میتوانید در قالبهای مختلف گرد یا مستطیل شکل یا قالب لوف هم تهیه کنید، فقط دقت داشته باشید که زمان پخت آن ممکن است بسته به ضخامت و ارتفاع مواد تغییر کند.
آرد، شکر، پودر کاکائو هلندی فرمند، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه با ویسک مخلوط کنید. شیر را به این مواد اضافه کرده و با همزن برقی شروع کنید به مخلوط کردن مواد. بعد روغن و وانیل را هم به مواد اضافه کرده و در نهایت تخممرغها را دانه دانه در مایه کیک بشکنید. تا این مرحله با همزن برقی به هم زدن ادامه دهید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. حالا اگر همزن درجه پایینتری دارد، آن را روی پایینترین درجه ممکن قرار دهید و اگر نه با ویسک مواد را مخلوط کنید و در همین حین قهوه دمشده گرم را کمکم در مایه کیک بریزید و مخلوط کنید. مایه کیک بعد از اضافه کردن قهوه ممکن است کمی رقیق به نظر بیاید که طبیعی است.
مواد را به مقدار مساوی در دو قالب گردی که در ابتدا چرب کرده بودید تقسیم کنید و قالبها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پختن اگر خلالدندانی را وسط کیک فرو کنید باید تمیز بیرون بیاید و اگر هنوز مواد به آن چسبیده باشد کیک به خوبی نپخته.
کیکها را بعد از آماده شدن از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید یک ربع در قالب خنک شوند، بعد آنها را از قالب بیرون بیاورید و کاغذ روغنی را از روی سطح آنها جدا کنید. یکی از کیکها را در ظرف سرو بگذارید، روی آن مقداری فراستینگ شکلاتی بریزید و پهن کنید، بعد کیک دوم را روی آن قرار بدهید. روی کیک را هم میتوانید به سلیقه خود با فراستینگ تزئین کنید.